Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Runner Vx 125
marko209vx:
@ burekdill & sfreak: to samo znaci da masine nisu dobro slozene, svaki 209 sa par vitamina dijelova jede 200 u svim rezimima rada...
burekdiller:
--- Citat: marko209vx - 16 Svibanj, 2010, 15:02:01 ---@ burekdill & sfreak: to samo znaci da masine nisu dobro slozene, svaki 209 sa par vitamina dijelova jede 200 u svim rezimima rada...
--- Kraj citata ---
a nije bas istina jer ja sam bio stao sadva 209 na crtu i do 50 na sat sam obadva drzao samo sa ovaj jedan ima kranju 150,a ovaj od morena nemoze bas bzro jer em su plastike ono smrt on ih sa nogama drzi,a i nes nie u redu ocito samotorom kad nece iznad 110
zvone-ri:
--- Citat: zL!Ko - 16 Svibanj, 2010, 12:54:57 ---a da samo znas kakav sam ja baksuz to je cudo :toothy3: :toothy3:. Prije 2 mj sjetim se ic malo procacaktat po serijskom cilindru, i lijepo to sve napravim i vozim 20m i izleti osigurac na bolcni(posljedice poznate) Tolko je klip zapeko za cilindar da sam ga morao skidat sa pajserom(sad mi recite da sam fušer al drugacije nije islo) Klipnjaca se pokrivili i pukla pržunjera(jedan od 4 srafa sta drze cil) u bloku. Nabavim veliki blok, klip i cilindar od tea. Preradim malo i taj novi cilindar al to smo radili na uskrs a nema se di tad kupit lagere i semeringe. Stavimo stare vozit ce to xD
Vozio preko mjesec dana(oko 600km) i dan poslje onog meeta na jednom brdu motor sve slabije i slabije ide i stane. Razletio se lezaj(posljedice poznate).
Nabavim cilindar za 70kn i klip za 100. Frend ode po klip i nije skuzio da je 41. I sad moram dat brusit ovaj zadnji zaribani cilindar na ovaj klip 41. Al ako nista klip nema ni 50km. Al ovaj put sam stavio nove lagere i semerigne D: :D
I sad moram onda ovaj tjedan u Rijeku nosit to neznam kamo na brusenje da napokon provozi fakin raner.
Eto zato je meni dosta cvaja :D al ajde dobrim djelom sam ja kriv za sranja xD
--- Kraj citata ---
odnesi cly u Somet na Kantridi na bušenje
zL!Ko:
od frenda otac sutra nosi u Rijeku kod nekog frenda brusit. Predpostavljam somet il ttm. samo nek dobro ispadne i ja zadovoljan :)
mario_sb1809:
Koje federe i rolice staviti na Vx-a da bi ubrzanje bilo idealnije??? ;D ;D ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju