Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Runner Vx 125
sfreak:
moreno ima 210 na svom, ali sta ja znam, ubrzanje je super (s tim da se nikad nisam vozio ni na serijali vx/vxr-u)...ali po magistrali, drzi neku brzinu (brijem da je bila 110 mozda) i nece preko...to me malo zacudilo...
btw zliko vidim da si opako zagrizao za jace...bas onda kad se ja sjetim napravit svoj, ostali prelaze na jace...opet cu bit najsporiji XD
zL!Ko:
e ovo ljeto sam spreman ne jest samo da uzmem vx-a :D a i dopizdilo mi stalno se zajebavat sa cvajom, stavi rezu, pa variomat pa ovo pa ono a ovdje stavim 200 i gospodin covek sam xD
a i dosta me strah otic sa cvajom ne neki malo duzi trip :D max sta sam napravio je bilo oko 170 km u jednom danu stim da je proso bez kvarova osim sta mi je svjecica ispala xD
A firtak bolje ide, manje trosi :) di ces bolje
A ti svog napravi do ljeta kako spada i ubaci ga u racun za nesto jace i budi na miru :D
sfreak:
necu ga se rijesit...prije svega jer nemam vozacku za jace a nemam ni para za polagat ni vremena...
zato ko ja uzmes sve u komadu...u mjesec dana sam kupio dijelove za slozit komplet base masinu...osim radilice i remena lol...samo iskreno da ti kazem, ako se razleti nek se razleti, kad se skupe pare uzet cu rezervni remen i svjecicu i te sitnice da imam za svaki slucaj, al nece me bit strah da stane negdje...nemam srece puno s njim pa to i ocekujem...
koliko me taj skut dosao, kupim si VXR sa jos jednom dodatnom masinom vjeruj mi...
zL!Ko:
a da samo znas kakav sam ja baksuz to je cudo :toothy3: :toothy3:. Prije 2 mj sjetim se ic malo procacaktat po serijskom cilindru, i lijepo to sve napravim i vozim 20m i izleti osigurac na bolcni(posljedice poznate) Tolko je klip zapeko za cilindar da sam ga morao skidat sa pajserom(sad mi recite da sam fušer al drugacije nije islo) Klipnjaca se pokrivili i pukla pržunjera(jedan od 4 srafa sta drze cil) u bloku. Nabavim veliki blok, klip i cilindar od tea. Preradim malo i taj novi cilindar al to smo radili na uskrs a nema se di tad kupit lagere i semeringe. Stavimo stare vozit ce to xD
Vozio preko mjesec dana(oko 600km) i dan poslje onog meeta na jednom brdu motor sve slabije i slabije ide i stane. Razletio se lezaj(posljedice poznate).
Nabavim cilindar za 70kn i klip za 100. Frend ode po klip i nije skuzio da je 41. I sad moram dat brusit ovaj zadnji zaribani cilindar na ovaj klip 41. Al ako nista klip nema ni 50km. Al ovaj put sam stavio nove lagere i semerigne D: :D
I sad moram onda ovaj tjedan u Rijeku nosit to neznam kamo na brusenje da napokon provozi fakin raner.
Eto zato je meni dosta cvaja :D al ajde dobrim djelom sam ja kriv za sranja xD
duje87:
sta je ovo danas doslo..sican se prije se uvik govorilo,nemoj uzimat 180 2t,to ne valja,to se kvari,uzmi vxra i prst u uvo..
a danas kad ides kupovat vx/vxra moras kupovat jos jednu masinu s njin rezervnu :laughing6: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju