Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Malossi kit 50ccm za Runnera (gdje naruciti) ?
doritos:
ivane, moderator si a neznas da postoji malossi, top i polini 50???, vidim da si preko veze tu mod...hahaha :laughing7:
imas malossi 50, kosta slicno ko i 70malossi, isto tako trophy i polini, cijene su tu, po meni se vise isplati vise 70, jaci je, vise snage i momenta...kak oces...
predatorVR6:
--- Citat: ivanm - 13 Svibanj, 2010, 10:29:13 ---to nije nikakav morini na gileri i nema malossi 50ccm serijala, ima mhr 50ccm to je kit sa cca 15 ks... imaš zamjenskih cilindara RMS po ok cijeni.. ne radi sad link pa ne znam cijenu..
http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/R10008002/Cylinder+kit+50cc+RMS+Piaggio.aspx
--- Kraj citata ---
Ok! Hvala! E sad me jos zanima...dali je taj za 550kn jači od obično serijskog gillerinog....ili je to identični? I jos me zanima kaj vi preporučate...dali da se kupi taj klip i cilindar ili da se kupi samo karika?
ivanm:
pa nisam istraživao to, jer me nije nikad zanimalo, znam samo za rms jer je netko to kupio, mislim da je to relativno nov proizvod (malossi gus 50ccm) jer prije ga nije bilo.. prije par godina bilo je svega 5 cilindara za piaggio:
malossi gus, replica, mhr, mhr team i mhr 50ccm...
ivanm:
--- Citat: predatorVR6 - 13 Svibanj, 2010, 11:05:01 ---Ok! Hvala! E sad me jos zanima...dali je taj za 550kn jači od obično serijskog gillerinog....ili je to identični? I jos me zanima kaj vi preporučate...dali da se kupi taj klip i cilindar ili da se kupi samo karika?
--- Kraj citata ---
a šta mu se dogodilo uopće? serijale su nepoderive..
sa 22000 km nemože ništa bit, nove karike i brtve i gas dalje..
zokizo:
--- Citat: predatorVR6 - 13 Svibanj, 2010, 10:17:00 ---
Pitam zato...jer je kolega po doooosta povoljnoj cijeni kupio runnera ali ima 20 000km pa se ona mašini osjete kilometri!!
--- Kraj citata ---
nemoj kolegu bedirat,za runnera 20t km je ko za lunu 2km :icon_biggrin:
ako nemisli stavljat neki 70ccm kit
onda samo multivar, neki auspuh i bit ce presretan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju