Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Malossi kit 50ccm za Runnera (gdje naruciti) ?
giannelli:
--- Citat: predatorVR6 - 13 Svibanj, 2010, 11:05:01 ---Ok! Hvala! E sad me jos zanima...dali je taj za 550kn jači od obično serijskog gillerinog....ili je to identični? I jos me zanima kaj vi preporučate...dali da se kupi taj klip i cilindar ili da se kupi samo karika?
--- Kraj citata ---
top trophy 50 ti dodje 900kn i koliko znam identican je sa serijskim cilindrom osim sto mu je ispuh malo veci pa i nesto malo vise snage ima. i stvarno je nepoderiv, ja sam svog vrtio na s6 pro replici doslovno tortura cilindru stalno pun gas, i nakon 3000km mi se raspadne lezaj i unisti klip.. cilindar bez ijednog risa osim toga sto se lezaj raspo.
i po meni nije isplatljivije stavit kit od 70ccm jer nakon 22.000km to povlaci sasobom nove lezajeve radilice i semeringe, te ruke za to mjenja ako sam to ne radis, znaci kit 70ccm 1200kn+180 lezajeve i 90kn semeringe te ruke oko 300-400kn ako ne i vise.
po mome je najisplatljivije kupit nove karike i gas. to je jedno 100kn ulaganja i mos sam to radit.
igor.sb:
najjeftinije i najisplativije ::)
http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/DR00091/Racing+cylinder+DR+68cc+Evo.aspx
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju