Tehnički kutak > Tehnička pitanja
runner sp50 i primar
zL!Ko:
imas 3 srafa za skinut. Pumpa stoji kao na nekakvom metalnom trokutu, ma skuzit ces kad skines. Meni je isto tako kapalo al ne par kapi nego 1l na cjeli dan i skinuo pupmu i nisam mogo skuzit do cega je. Ima kao neki mali utor za sraf, al neznam za sta to slozi pa sam mako pumpu i radio mjesavinu..
I pazi kad budes vracao ju nazad da sjedne onaj utor od nje u rupu od onog zupcanika kako treba. Gurni pumpu i vrti variomat, kad sjedne skuzit ces. :)
zokizo:
znaci nije tolka frka to skidat
hvala :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: zokizo - 12 Svibanj, 2010, 20:33:02 ---znaci moguce da sam lezaj od silnog natezanja malo rasklimo?
--- Kraj citata ---
Nisi. Sve je u redu jer to tako treba bit.
Radi se o tome da u getribi postoji kod tebe samo jedan lezaj (i taj luft je njegov i to je OK), a drugi je u deklu i kad je osovina medju njima, onda nema lufta.
Kod starijih Piaggio modela nema lezaja u deklu, ali postoje 2 u getribi pa oni zajedno drze osovinu primara cvrsto bez lufta.
Ovaj sistem kojeg ti imas je bolji.
MaLi_OdvALjivAc:
Ja imam slican problem. Iz dekle mi se uje krrrr, najvise kad vozim nizbrdo na "leru" jer nema zvuka masine, auspuha itd. Runner mi je 2003god, da li on ima aj lezaj u dekli ili moram menjati lezajve primara. Primam imam rezervni, pa ne znam dal' ga je potrebno zameniti, ili je pak to tako tvornicki pa je normalno da se klima, ali ne znam dal' je i da se cuje?
vanjossi:
kad je novi ležaj u prijenosu, mislim na ovaj od osovine, nema nista lufta
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju