Tehnički kutak > Tehnička pitanja
runner sp50 i primar
zokizo:
sad sam se sjetio mislim da je meni taj lezaj dotrajo (a mozda i ostali u tom predjelu) ne radi tog lufta nego mi se i cuje u tom predjelu kao recimo neko suskanje tj vise siktanje ( ssssss ) otprilike.
samo kad dam gas se cuje dok sjuter stoji
skut ima 40t km a i cisto sumnjam da je to mijenjano kad je bio na generalci
dali postoji neki set lezajeva znaci svi zivi lezajevi koji su u masini i kolka im je cijena
i ako moze neki link od tog
pajo:
ako je žviždanje na gasu prije bi reko da su ležaji radilice nego prijenos
vanjossi:
--- Citat: zokizo - 13 Svibanj, 2010, 00:02:40 ---sad sam se sjetio mislim da je meni taj lezaj dotrajo (a mozda i ostali u tom predjelu) ne radi tog lufta nego mi se i cuje u tom predjelu kao recimo neko suskanje tj vise siktanje ( ssssss ) otprilike.
samo kad dam gas se cuje dok sjuter stoji
skut ima 40t km a i cisto sumnjam da je to mijenjano kad je bio na generalci
dali postoji neki set lezajeva znaci svi zivi lezajevi koji su u masini i kolka im je cijena
i ako moze neki link od tog
--- Kraj citata ---
mozda ima u bimotu komplet, posebno ti kosta ovako, od osovine 35 + semering 30, od kotaca 40 plus semering mislim da je oko 50 nisam siguran
zokizo:
--- Citat: pajo - 13 Svibanj, 2010, 00:13:10 ---ako je žviždanje na gasu prije bi reko da su ležaji radilice nego prijenos
--- Kraj citata ---
a cuje se u zadnjem dijelu ma pogledam ja pa cu najvjerojatnije sve zive lezajeve promijenit
zokizo:
--- Citat: vanjossi - 13 Svibanj, 2010, 01:56:05 ---mozda ima u bimotu komplet, posebno ti kosta ovako, od osovine 35 + semering 30, od kotaca 40 plus semering mislim da je oko 50 nisam siguran
--- Kraj citata ---
znaci svi lezajevi i semerinzi koji su u masini su oko 200kn?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju