Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Paljenje

<< < (2/7) > >>

SPecial:
Mogu se kladit da ti vakuum ventil ne otvara. Provjeri i cijevi od vakuuma i dovoda goriva.
Je li ti svjecica mokra?

nino_je_zakon:
svječica mokra, gorivo dovodi, ima sve, spojili ga direkt na struju, vrti vrti, ali nikako da prdne, barem malo da da neki znak života, ali ništa. kompresije ima, klip nije naopako stavljen,, počeo je pljuvati iza na karb, ali ne mogu ga upaliti da sam onaj gore...

ivanm:
ak ima iskru i daje gorivo mora kresnut... da nije ispao semering radilice, to kad se dogodi nema šanse da upali..

pOha:
Pogledaj malo bolje bobinu i kabel izmedu nje i lulice. Meni je skuter riknia i nije se vise da upalit - A BACALO JE ISKRU, samo sta je ta iskra bila slaba i nije bila u pravim intervalima. Ja raskopa cili skuter da bi na kraju ispalo da je bobina losa  :uff:

nino_je_zakon:

--- Citat: ivanm - 12 Svibanj, 2010, 12:41:14 ---ak ima iskru i daje gorivo mora kresnut... da nije ispao semering radilice, to kad se dogodi nema šanse da upali..

--- Kraj citata ---

aha, znači ako semering je ispao onda nema kruva da kresne. blago meni s ovim drkavom mašinom. budem provjerio taj semering,

lulica i kablovi su ok, to je provjereno, sve ok... onda jedino ostaje taj semering.

p.s. koliko košta nova glava za 50 ccm riječ je o raneru, 50 ccm-a?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju