Općenito > Propisi
pitanje je...
sfreak:
--- Citat: Hrvoje_40 - 10 Svibanj, 2010, 17:32:45 --- ???
--- Kraj citata ---
koliko znam "zraka" iz pistolja se treba odbiti u nekakvu ravnu plohu kao sto je to tablica kod automobila, a kod motora je to malo teze izvest...
naravno ne tvrdim da sam u pravu, ali tako nesto sam citao
Hrvoje_40:
--- Citat: sfreak - 10 Svibanj, 2010, 17:34:40 ---koliko znam "zraka" iz pistolja se treba odbiti u nekakvu ravnu plohu kao sto je to tablica kod automobila, a kod motora je to malo teze izvest...
--- Kraj citata ---
za to neznam :dontknow:
ja sam čuo da te mora konstanstno snimati 10 sec da bi aparat mogao skinuti brzinu, znači kada zapaziš policajca ne kočiti konstantno nego "cukati" :icon_thumright:
marko_AeRoX:
--- Citat: sfreak - 10 Svibanj, 2010, 17:34:40 ---koliko znam "zraka" iz pistolja se treba odbiti u nekakvu ravnu plohu kao sto je to tablica kod automobila, a kod motora je to malo teze izvest...
--- Kraj citata ---
s ovom informacijom i ja baratam... mora biti neka ravna povrsina da se moze zraka vratiti...
tocnije:
BRZINA SE MOZE MJERITI. ALI REZULTATI NISU UVIJEK TOCNI!
pixa.93:
pa kod nas tu stalno pucaju iz tih pistolja.sad u zadnje vrijeme su poludili
marko_AeRoX:
--- Citat: pixa.93 - 10 Svibanj, 2010, 20:48:19 ---pa kod nas tu stalno pucaju iz tih pistolja.sad u zadnje vrijeme su poludili
--- Kraj citata ---
i mene lik slikal... nemam pojma kaj je ocitaval, al videl sam da je neku bijesnu facu napravil kad je pogledal :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju