Općenito > Propisi
pitanje je...
vjeko86:
ma je,daj imaju nove pištolje kojim te može slikati bio ti u autu,na motoru,biciklu,
nisu me slikali,ali napredovali su,
čak sam i čitao da oni radari koji skidaju radar,mislim na one koji se postave u vozilo kako bi očitao radar na cesti da im zna zasmetati također,ali tu si onda heben jel su takve stvarčice ilegalne,
tako da nema boljeg od pridržavanja ograničenja brzine i spavati mirnim snom iako svi znamo stisnuti pupućicu gasa ili u ovom slučaju zavrnuti ručicu gasa 8)
istipa622:
ja sam cul da sada imaju neke nove sa kojima se uz malo sreče može i ptica u letu skinut :dontknow:
Hrvoje_40:
--- Citat: istipa622 - 10 Svibanj, 2010, 21:03:41 ---ja sam cul da sada imaju neke nove sa kojima se uz malo sreče može i ptica u letu skinut :dontknow:
--- Kraj citata ---
prije nekoliko godina te nisu mogli skinuti kada je temperatura bila - :icon_thumright:
sada to više ne važi :toothy9:
pixa.93:
sad skidjau kog stignu
3alfa3:
Mene skinulo prosle godine u Zapresicu sa laserom i to bez stativa (iz ruke). Izmjerio mi odprilike onoliko koliko sam se i vozio, znaci, vjerojatno mi nije pokazao tudju brzinu nego bas moju. Platio kaznu i pici dalje.
P.S.
platio sam neimanje prometne dozvole (300kn) jer bi u suprotnom ostao bez puuuuuuno vise para, a i dozvole :icon_biggrin:
Zato uvijek i imam 300kn u djepu na koje zaboravim i ne trosim na nista
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju