Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Ležajevi radilice..
duje87:
znas i sam da neznas to sklopit i ides sam opet radit! motor ti se sigurno nece sastavit priko interneta..
viruj mi najskuplje ti je ucit na vlastitin greskama.. :nono:
najjeftinije ili najlakse ti je bilo nekome platit da ti dodje pokazat kako se radi da znas sam za drugi put..
a neznan sta si napravia s pumpon vode,kad pocme semering pisat :dontknow:
dok je jos mala steta,ne radi dalje, viruj mi i ssam san se opeka dosta puta jer san krenia ka i ti(doduse davno kad i nisan ima koga pitat bas za pomoc :icon_biggrin:,al nebitno) a i niko ti ovako nemoze rec jel se lezaj normalno vrti ili ne,u svakopn slucaju moze bit i da ga nisi ostetia,al nemoj dalje sam dok jos nije kasno :icon_thumright:
Luka 0101:
ustanovio sam da je jedan lezaj dobro stavljen, a jedan ne... prvi se fino okrece i stima i sve super, a drugi malo "hrska"...
Danas poslje posla idem po nove lezajeve tak da nebi bilo... i to onda necu sam raditi... nesto sam se sa ficom dogovarao da on doleti pomoc..
a ovo za vodenu... ide vanjska tak da nije ni to problem.. isto od fica al njemu netreba s obzirom da je presao na AC
x-lite:
luka a da ti ipak odneses te blokove da ti ih neko slozi ko zna da nebi i po treci put moro kupovat lezajeve jer citajuci po forumu vidio sam da i fic nije bas neki majstor jer mu se nedavno dogodila ista stvar ko i tebi :dontknow:
salej600:
Staviti ležaje u blokove je najjednostavnija stvar. Ja blokove ugrijem fenom za kosu i probam prstom koliko su topli. Ležaje kad izvadiš iz zamrzivača moraju ići u blokove prstima. Očito da blokove nisi dovoljno ugrijao.
ivanm:
ja sam isto sad zadnji puta malo premalo ugrijalo veliki blok pa mi je taj ležaj malo teže ušao, ali par udaraca lagano čekićem i sjelo je... drugi je legao prstima..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju