Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: S konja na magarca?  (Posjeta: 1957 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
S konja na magarca?
« : 05 Svibanj, 2010, 02:17:36 »
Eto živcira me više moj setup, nemože se sporo vozit, prejak zvuk, stalno nešta tera da kupim, stalno nešto odjebe... razmišljam da prodam C16, due+ i dellorto 21, i stavim il serijalu sa zx ,17.5 ili base kit sa nekim slabim auspuhom i 17.5 karb. što vi mislite  :help:
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: ZIP SP1
  • MojSetup: grinč mi fkral sve :/
Odg: S konja na magarca?
« Odgovori #1 : 05 Svibanj, 2010, 02:20:30 »
base kit je zakon, zbilja....meni kad cvikne airsal, stavit cu polini ili malossi sport , rr i pun gass, nema kaj biti :)

meni je area isla brutalno dobro sa malossi sportom dell 17.5 i gianelli sp6 preradjeni spuh za areu....probao sam svasta i base kit je super zbilja...
« Zadnja izmjena: 05 Svibanj, 2010, 02:26:02 doritos »

Offline Crazy Kuree

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 05 Svibanj, 2010, 02:34:09 »
base kit je zakon, zbilja....meni kad cvikne airsal, stavit cu polini ili malossi sport , rr i pun gass, nema kaj biti :)

meni je area isla brutalno dobro sa malossi sportom dell 17.5 i gianelli sp6 preradjeni spuh za areu....probao sam svasta i base kit je super zbilja...
malo mi je lakše pri izboru jer si i ti to iskusio... jebiga kupim akumulator i uljnu stavim i vozim se ko čovjek, pali na dugme i svi mogu vozit

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: ZIP SP1
  • MojSetup: grinč mi fkral sve :/
« Odgovori #3 : 05 Svibanj, 2010, 02:49:41 »
malo mi je lakše pri izboru jer si i ti to iskusio... jebiga kupim akumulator i uljnu stavim i vozim se ko čovjek, pali na dugme i svi mogu vozit

pa da, jbg svi kako pocnemo slagati skut neki kit gore pa ti bude slab pa jaci i sve jaci i na kraju shvatis da je sve to samo kopanje rastavljanje i sastavljanje skutera hehe :icon_thumright:

base kit slozis i nemas brige zbilja...i ide super, ima snage i momenta sa dvoje i ne trosi puno, meni je oko 4 litara trosio...

Offline Crazy Kuree

• maxi forumaš
« Odgovori #4 : 05 Svibanj, 2010, 03:08:32 »
pa da, jbg svi kako pocnemo slagati skut neki kit gore pa ti bude slab pa jaci i sve jaci i na kraju shvatis da je sve to samo kopanje rastavljanje i sastavljanje skutera hehe :icon_thumright:

base kit slozis i nemas brige zbilja...i ide super, ima snage i momenta sa dvoje i ne trosi puno, meni je oko 4 litara trosio...
imo sam svakakvi kombinacija s base kitem, većinom s nardom... al se ne sjećam baš kako je imat base auspuh i kit... izgleda  da će to bit

Offline mhr-team

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • zlato, srebro, DUCATI <3
  • Mjesto: MINKEN
  • Moj Skuter: KOSAČICA
  • Moja Kaciga: koliko?
  • MojSetup: polini evolušn prerađen na 1098 ccm
« Odgovori #5 : 05 Svibanj, 2010, 10:06:15 »
Eto živcira me više moj setup, nemože se sporo vozit, prejak zvuk, stalno nešta tera da kupim, stalno nešto odjebe... razmišljam da prodam C16, due+ i dellorto 21, i stavim il serijalu sa zx ,17.5 ili base kit sa nekim slabim auspuhom i 17.5 karb. što vi mislite  :help:

nemoj kure ako boga znaš  ;D ako ti odustaneš ko će pobjeđivat na utrkama  :headbang:
to ti je nas anto stazic ( mhr-team)
on je minken boy a mi smo njegovi :icon_biggrin: :toothy12:
.. bosancu njemačka u srcu !! :)

Offline radomir.g

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Peugeot Vivacity
  • MojSetup: Malossi MHR Replica LC 70cc
  • MojSpuh: Yasuni R
« Odgovori #6 : 05 Svibanj, 2010, 10:14:19 »
Podrzavam te  :icon_thumright:
Evo i ja vratio serijalu sa Giannellijem na neko vreme.. Ne bi verovao kako je super voziti. Ide 95 po satu, sasvim lepo ubrzava, malo trosi...
Vozim ga po 15-20km samo pun gas i nista mu ne fali. Ma super :)

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #7 : 05 Svibanj, 2010, 12:47:27 »
Kure mozes ti vozit i due sa zx-om i 17,5, nece ici lose i mozes ga normalno vozit tako sam i ja u pocecima, znaci setup je bio mhr rhq, struja top, top vario, due+, zx, 17.5 i orig airbox.. mogao si ga normalno vozit i sa malo gasa... a opet se ne trosi previse jer vrti "normalno"  :)

Offline benelli

• maxi forumaš
  • Mjesto: Novigrad
  • Moj Skuter: benelli 491 i gilera runner vx125
  • Moja Kaciga: na laktu
  • MojSetup: malo(s)si spor(t)
  • MojSpuh: serjalović sa db kilerom
« Odgovori #8 : 05 Svibanj, 2010, 12:56:59 »
e ja sam to još prije shvatio na benelliu,kad pocnes stavljat nikako da staneš i stalno nešto kupuješ popravljaš,i ja sam riješio to na taj način, prodao benellia i kupio vx-a :icon_thumright:

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #9 : 05 Svibanj, 2010, 13:11:09 »
e ja sam to još prije shvatio na benelliu,kad pocnes stavljat nikako da staneš i stalno nešto kupuješ popravljaš,i ja sam riješio to na taj način, prodao benellia i kupio vx-a :icon_thumright:

s konja na magarca :P

It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #10 : 05 Svibanj, 2010, 13:34:11 »

Reko sam ja da ti imas zdravu dozu sarkazma  :toothy3:

Offline Crazy Kuree

• maxi forumaš
« Odgovori #11 : 05 Svibanj, 2010, 14:56:27 »
...
« Zadnja izmjena: 05 Svibanj, 2010, 23:36:51 Crazy Kuree »

Offline Crazy Kuree

• maxi forumaš
« Odgovori #12 : 05 Svibanj, 2010, 19:12:00 »
Najbolje bi bilo, da kupim klip od trophya stavim u due+, kupim yasuni R ili nešto tako da se ne čuje jako, skinem gljivu i 17.5 stavim karb. i malossi multivar da bi i alnaser imo... ali žao mi prodat c16, due+, polini evo variomat i dellorto 21, a ovo što sam nabrojo opet treba 1600kn i to je opet ulaganje ... j**** ti skuter

Offline wonderkid

• maxi forumaš
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moja Kaciga: !
« Odgovori #13 : 05 Svibanj, 2010, 21:14:27 »
imam kombinaciju za tebe,bacis npr trophya i serijski spuh tihi neki,nema veze jel ima katalizator,ako ti nije zao vario prodat prodaj ga i baci serijski vario i stavis produzenje 11% sekundar,17,5 delorto te bacis crne federe na kvacilo malo teze rolice i vozis se ko covjek bez frke oko 95kmh i potrosnjom oko 4 litre,ovako nekako je situacija kod mene

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #14 : 05 Svibanj, 2010, 21:35:25 »
kad pocnes stavljat nikako da staneš i stalno nešto kupuješ popravljaš

treba na vrijeme prepoznati gdje su granice, preko kojih se ne isplati ici, a sto se tice popravljanja to ovisi o sreci ili poznavanju masine

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #15 : 05 Svibanj, 2010, 22:16:17 »
Ja se mislim izmedju midrace i base setupa, imam base kit, malo jaci spuh, al ne prejak, base mi je ok povlacio, al s ovim spuhom zaista predobro starta i ide, jos mislim puknuti tpr ili due+, al trebam i radilicu i usis i karb... Mislim da mi je isplatljiviji bb ac :dontknow:
A opet mi ni high end na 50-70ccm nije dosta, pa se mislim na ovo neki slabiji spuh i vozi dok ne zacvika...

Offline Crazy Kuree

• maxi forumaš
« Odgovori #16 : 05 Svibanj, 2010, 23:39:28 »
treba na vrijeme prepoznati gdje su granice, preko kojih se ne isplati ici, a sto se tice popravljanja to ovisi o sreci ili poznavanju masine
vijek trajanja kao i potrošnja ovog mog setupa je onoliko koliko i treba bit, al ni blizu ko šta bi bilo s base kitem i nekim slabim auspuhom, et sad čitam i vidim mhr replica i due+ kao na istim režimima rada i isto konja daju :icon_scratch: prodat ću prvo auspuh a onda za ostalo neznam

Offline benelli

• maxi forumaš
  • Mjesto: Novigrad
  • Moj Skuter: benelli 491 i gilera runner vx125
  • Moja Kaciga: na laktu
  • MojSetup: malo(s)si spor(t)
  • MojSpuh: serjalović sa db kilerom
« Odgovori #17 : 08 Svibanj, 2010, 10:12:58 »

ako ti tako kažeš :icon_thumright:

a znam da,na svu sreču pa ja nisam otišao dalje od base kita,a za popravljanje malo sam se krivo izrazio mislio sam to da sam stalno kopao po prijenosu kako bi ga uštelao kako treba,pa onda mi padne neka druga kombinacija na pamet pa ajde opet dole deklo i mjenjaj