Tehnički kutak > Tuning skutera
Neo's tunning
Aleks:
--- Citat: vktr - 10 Svibanj, 2010, 22:41:26 ---i ja sam se opeko jednom, od tad samo ručna mješavina, je malo zajebano nosit stalno litru ulja pod sicem i svaki 2 dana na benzinskoj mješati, računati u glavi kolko ide, ali navikneš se s vremenom i bar si zicer da je jedna stvar manje koja te može sjebat
--- Kraj citata ---
Reci, dal mješaš tako da uliješ ulje u rezervar, pa onda benzu, ili miješaš u karnisteru prvo? Ja radim u karnisteru, al mi je ultra tlaka svaki put tako mjesat, pa onda sipat u rezervar.
animatrix:
istreses deci u rezervoar i nasipas 5 litara benge.. tako bih ja radio..
doritos:
natocim benge pa ulje tranu u rezervar, skut fino prodrmam ljevo desno i pun gassss :icon_biggrin:
ja inace nikada ne skidam uljnu i uvjek nadodajem u rezervar benge i ulja i to e to....nema kaj biti... :toothy11:
salej600:
Imaš u svakoj trgovini što miješaju boje za farbati za kupiti malu posudicu gdje je označeno u dl. Posudica košta oko 4 kn.
vktr:
--- Citat: doritos - 11 Svibanj, 2010, 06:35:57 ---natocim benge pa ulje tranu u rezervar, skut fino prodrmam ljevo desno i pun gassss :icon_biggrin:
ja inace nikada ne skidam uljnu i uvjek nadodajem u rezervar benge i ulja i to e to....nema kaj biti... :toothy11:
--- Kraj citata ---
bolje prvo ulje pa onda bengu, jer mlaz benge izmješa to bolje nego drmanje skutera
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju