Tehnički kutak > Tuning skutera
Neo's tunning
Crazy Kuree:
--- Citat: ivanm - 09 Svibanj, 2010, 15:57:25 ---a joj pogledaj zašto je crko.. možda je pumpa ulja riknula... pa ju isključi i radi sam mješavinu ubuduće..
--- Kraj citata ---
prije će se štel istopit nego riknit minarelli uljna pumpa :icon_biggrin: vjerovatno lulica od svjećice, to im je mana teška.. meni je bio hobi, al sad više nije sad da mi se normalno vozit a nebi da ide sporo ko serijala, zato sam odlučio se na base kit prerađen sa base auspuhom
overburn:
--- Citat: ivanm - 09 Svibanj, 2010, 15:57:25 ---a joj pogledaj zašto je crko.. možda je pumpa ulja riknula... pa ju isključi i radi sam mješavinu ubuduće..
--- Kraj citata ---
klip i radilica...cilindar je citav...crkla je lampica od ulja i nije pokazao pa je zablokirao :sad3:
salej600:
Šta reći
Crazy Kuree:
--- Citat: overburn - 10 Svibanj, 2010, 18:06:40 ---klip i radilica...cilindar je citav...crkla je lampica od ulja i nije pokazao pa je zablokirao :sad3:
--- Kraj citata ---
kad ključ okreneš da pališ mora se lampica upalit ili držiš ključ između upaljen/ugašen i sja, skupo te košta ta lampica, ja sam radim mješavinu
vktr:
--- Citat: Crazy Kuree - 10 Svibanj, 2010, 22:26:44 ---kad ključ okreneš da pališ mora se lampica upalit ili držiš ključ između upaljen/ugašen i sja, skupo te košta ta lampica, ja sam radim mješavinu
--- Kraj citata ---
i ja sam se opeko jednom, od tad samo ručna mješavina, je malo zajebano nosit stalno litru ulja pod sicem i svaki 2 dana na benzinskoj mješati, računati u glavi kolko ide, ali navikneš se s vremenom i bar si zicer da je jedna stvar manje koja te može sjebat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju