Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Alarm STEEL MATE - podešavanje
PanicStrike:
--- Citat: JogFromYamaha - 06 Svibanj, 2010, 18:39:54 ---a j#bote odpoji ga samo nema to smisla.
ako ti netko zeli ukrast skuter onda ga i alarm nece sprijeciti tako da nema smisla.
--- Kraj citata ---
Pa kad se stalno dere alarm, na kraju kad ga neko bude krao(nedaj boze) niko nece ni gledati motor, mislice da je opet "Lazna uzbuna" hah :predstava: :samtireko: :umroodsmijeha:
dionysus_:
--- Citat: Marino1907 - 06 Svibanj, 2010, 21:22:20 ---Kad je mnotor otključan,stisne se tipka za uključivanje alarma na 5 sekundi odnosno dok se žmigavci ne upale konstantno.Nakon toga pritisne se tipka sa start(munja) onoliko puta koliko želimo osjetljivost alarma(ima 5 stupnjeva).Nakon toga ponovno pritisnemo tipku za zaključavanje da potvrdimo stupanj osjetljivosti.
--- Kraj citata ---
ne funkcionira na ovom alarmu. kada držim tipku za zaključavanje opali se alarm (funkcija ako ga želimo sami aktivirat) ne radi bilo koja kombinacija držanja tipke 5 sec :icon_scratch:
skinuo sam onu plastiku ispod motora i na alarmu postoje 2 rupice, jedna ima mali križni plastični šerafić koji se može regulirat za 90* i ima jedna tipka koju kad stisnem svi žmigavci poćnu svijetlit (pretpostavljam da je to mod za podešavanje)
e sad ne znam koje su kombinacije tipki za namještanje, ima li tko upute da pogleda?
ratz_hell:
ispod koje plastike ti se nalazi taj modul i sirena?
dionysus_:
--- Citat: ratz_hell - 07 Svibanj, 2010, 13:18:56 ---ispod koje plastike ti se nalazi taj modul i sirena?
--- Kraj citata ---
ispod akumulatora, zaviri i vidjet ćeš sivu kutijicu...
uglavnom, nakon što sam sve isprobao zaključio sam da se osjetljivost može regulirati samo preko malog šarafa i to skroz lijevi položaj najmanje osjetliv(ali opet pre-osjetljiv po meni) i skroz desno ne-smiješ-prdnut-pored-osjetljiv...
nadam se da će nekom pomoć ako će podešavat..
onaj gumb pored je za registriranje daljinskih, nije ni u uputama dobro objašnjeno...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju