Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Alarm STEEL MATE - podešavanje

(1/2) > >>

dionysus_:
Ma ovako, imam taj alarm na luni već dvije godine (to je onaj iz beta-moto) i sad su mi se susjedi počeli žalit da se stalno pali što je istina  :toothy12:

Nije da ga netko dira, nego na prolazak auta ili glasniji govor...

Trebao bi podesiti osjetljivost i čitam po netu da se može postavit na 5 razina, ali neznam kako; nemam upute, izgubio sam ih...
Jel trebam što mijenjat na samom alarmu i gdje ili sa daljinskim namjestim osjetljivost? Ako je netko radio (a sigurno je :))  molim ga da mi malo opiše postupak! Hvala

ratz_hell:
to i mene zanima i meni taj alarm lud totalno, zna mi se nekad sam od sebe u voznji upalit i svirat... nikako mi jasan taj glupi alarm , fora je samo daljinsko paljenje

JogFromYamaha:
a j#bote odpoji ga samo nema to smisla.
ako ti netko zeli ukrast skuter onda ga i alarm nece sprijeciti tako da nema smisla.

Marino1907:
Kad je mnotor otključan,stisne se tipka za uključivanje alarma na 5 sekundi odnosno dok se žmigavci ne upale konstantno.Nakon toga pritisne se tipka sa start(munja) onoliko puta koliko želimo osjetljivost alarma(ima 5 stupnjeva).Nakon toga ponovno pritisnemo tipku za zaključavanje da potvrdimo stupanj osjetljivosti.

ratz_hell:
bas probam...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju