Tehnički kutak > Tehnička pitanja

vxr trokira.......

<< < (3/3)

gnjida-spojler:
evo,rijeseno! bio je problem u onoj pumpici koja spricne gorivo kada das gas.tj ona crna plasticna klackalica na karburatoru.bila je prljava pa je zaglavljivala.ne kuzim kako jer sam ju cistio i radila je normalno :icon_scratch:

hvala vam puno na pomoci :icon_thumright: :icon_thumright:
 :klanjamose:

duje87:
Kako si je ocistia?ja san je isto 2puta cistia i sumnja na nju,al opet isto

gnjida-spojler:
aceton i posi brate :laughing6:
 evo da javim da mi je membrana dobila jednu buzu.......... :BangHead:

speed:

--- Citat: gnjida-spojler - 07 Svibanj, 2010, 12:54:08 ---evo,rijeseno! bio je problem u onoj pumpici koja spricne gorivo kada das gas.tj ona crna plasticna klackalica na karburatoru.bila je prljava pa je zaglavljivala.ne kuzim kako jer sam ju cistio i radila je normalno :icon_scratch:

hvala vam puno na pomoci :icon_thumright: :icon_thumright:
 :klanjamose:

--- Kraj citata ---
ja sam je cistio x puta i nije vrijedilo,stavio drugu i sve 5,ali meni nisu bili isti simptomi ko tebi

gnjida-spojler:

--- Citat: speed - 07 Svibanj, 2010, 19:26:20 ---ja sam je cistio x puta i nije vrijedilo,stavio drugu i sve 5,ali meni nisu bili isti simptomi ko tebi

--- Kraj citata ---

a to ti je 4t,nesto mu nevalja,a to moze biti bilo sta,ko naprimjer mome frendu slozimo vxr-a,i radio mu je skoro na pola gasa,opet masinu na stol rastavljaj gledaj sta je, karburator,dotok zraka,gorivo......da bi na kraju bila glupa sajla od gasa,ja mu dao svoju i motor radi normalno :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju