Tehnički kutak > Tehnička pitanja
vxr trokira.......
gnjida-spojler:
imam gileru vxr,2005 godiste.kada stanem i pustim gas onda malo poskuca,ali kad idem dat gas onda ga zagusi,par puta okrenem ruckicu gasa do kraja i onda tek ulovi,ali kad opet stanem,ista stvar. o cemu bi se moglo raditi?? hvala.
PS: prije tri dana sam ocistio karb,ista stvar.....
gnjida-spojler:
evo i video,nije bas najbolji,ali se cuje kad se da gas da se zagusi,video je snimljen prije pola sata :icon_biggrin:
molim za pomoc..... :help:
duje87:
isti problem iman i ja i nikako ga rijesit..na full gasu motor normalno radi ide sve,al ovo u startu me skroz jebe i recimo kod neke manje brzine na manjin otvorima gasa isto zatrokira i kad sastavi dalje sve ok..posto iman keihin s modela 2008 vxr,mislia san da j e do njega,al vidin da je u tebe warlbro pa isto sranje..
eto javi tu kad rjesis,da znan i sebi rijesit,jer stvarno neman vise volje drkat oko toga :laughing6:
i ja sna ga cistia i minja prirubnicu,membrana citava,stela smjesu zraka,neznan sta bi jos moglo bit :dontknow:
gnjida-spojler:
ma cjeli je bio rastavljen,karburator je walbro,njega san prije par dana cjelog ocistio i ispuhao,svjecicu mjenjao,airbox stegnuo......ko zna sta mu je,ja san lud vise.........samo me strah da nisu ventili :angry7:
kristijanSR70:
imao sam isti problem, probijo kabal od svjećice i bacala je iskru na masu, pregledaj bobinu, kabal, zice do bobine
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju