Ostalo > Razne offtopic teme :)
otkupne cjene metala
dario007:
--- Citat: G.B.S. - 12 Prosinac, 2021, 21:17:32 ---Da malo podignem jednu staru temu...
Imam jedna alu felge, vec duze mi stoje, trebale su biti dio jednog projekta od kojeg sam odustao.
Znaci, svaka je teska 8.6 kg... sto daje 4 x 8.6 = 34.4 kg
Kolika je otkupna cijena aluminija ako netko zna? Ja nemam u blizini niti jedan otkup pa eto, ako moze info iz prve ruke
unaprijed hvala
--- Kraj citata ---
A kakve to felge imas,mozda se nekom isplati da ti ih plati malo vise nego bi na otpadu dobio...
zvonkec92:
Te cijene znaju dosta varirat od otpada do otpada, svaki vodi svoju politiku
balki:
Kad smo kod otpada- iz Val metala (Vrapče) su me u 2 zadnja pokušaja razgledavanja/kupnje izbacili k'o prase iz džamije.
zvonkec92:
ima ih dosta koji sad nedaju nis kupovat kao npr cezar ( bivsi sava promet ) i onaj na Slavonskoj pored Auto Partesa isto neda nista da gledas po nutra niti kupujes.
G.B.S.:
--- Citat: dario007 - 12 Prosinac, 2021, 22:25:39 ---
--- Citat: G.B.S. - 12 Prosinac, 2021, 21:17:32 ---Da malo podignem jednu staru temu...
Imam jedna alu felge, vec duze mi stoje, trebale su biti dio jednog projekta od kojeg sam odustao.
Znaci, svaka je teska 8.6 kg... sto daje 4 x 8.6 = 34.4 kg
Kolika je otkupna cijena aluminija ako netko zna? Ja nemam u blizini niti jedan otkup pa eto, ako moze info iz prve ruke
unaprijed hvala
--- Kraj citata ---
A kakve to felge imas,mozda se nekom isplati da ti ih plati malo vise nego bi na otpadu dobio...
--- Kraj citata ---
ALfa 166
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju