Ostalo > Razne offtopic teme :)

otkupne cjene metala

<< < (7/9) > >>

Iwo SR Tuono:

--- Citat: TomTomislav - 13 Ožujak, 2012, 19:31:57 ---Za bakar neznam sad cjenu,akumulatori mislim da sam dobio 2kn/kg

--- Kraj citata ---
a daj lažeš, u rijeci 1,20 s pdvom kila amburatora  :toothy12:

mark055:
imam par elektromotora koje sam rastavio i sad je na tom bakru ostalo još željeza aaaaa neznam kako da skinem..kad je to sve spresano . :S
jel to treba zapalit ili šta

luna500rr:

--- Citat: mark055 - 26 Ožujak, 2012, 23:06:11 ---imam par elektromotora koje sam rastavio i sad je na tom bakru ostalo još željeza aaaaa neznam kako da skinem..kad je to sve spresano . :S
jel to treba zapalit ili šta

--- Kraj citata ---

loool

oni asihroni motor, od hidrofora, mjesalica, bla bla... skines stator, djetlo, cekic i precvikas krune...
tada uzmes nesto tvrdo, tupo, duguljasto i izbijas jedan po jedan bunt zice iz kanala...

ja sam prije viklovao motore i tako se to pravilno radi.. ako oces brze i sjebat sve, flexom digni krune al stapici zice sto ostanu u statoru, njih moras izbit il ispresat.. nema druge...

G.B.S.:
Da malo podignem jednu staru temu...
Imam jedna alu felge, vec duze mi stoje, trebale su biti dio jednog projekta od kojeg sam odustao.

Znaci, svaka je teska 8.6 kg... sto daje 4 x 8.6 = 34.4 kg

Kolika je otkupna cijena aluminija ako netko zna? Ja nemam u blizini niti jedan otkup pa eto, ako moze info iz prve ruke

unaprijed hvala

ivano_007:
Prije mjesec dana kada sam nosio otpadno željezo, aluminijske felge su bile 6,00kn :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju