Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
Za bakar neznam sad cjenu,akumulatori mislim da sam dobio 2kn/kg
imam par elektromotora koje sam rastavio i sad je na tom bakru ostalo još željeza aaaaa neznam kako da skinem..kad je to sve spresano . :S jel to treba zapalit ili šta
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Da malo podignem jednu staru temu...Imam jedna alu felge, vec duze mi stoje, trebale su biti dio jednog projekta od kojeg sam odustao.Znaci, svaka je teska 8.6 kg... sto daje 4 x 8.6 = 34.4 kgKolika je otkupna cijena aluminija ako netko zna? Ja nemam u blizini niti jedan otkup pa eto, ako moze info iz prve rukeunaprijed hvala
Citat: G.B.S. - 12 Prosinac, 2021, 21:17:32Da malo podignem jednu staru temu...Imam jedna alu felge, vec duze mi stoje, trebale su biti dio jednog projekta od kojeg sam odustao.Znaci, svaka je teska 8.6 kg... sto daje 4 x 8.6 = 34.4 kgKolika je otkupna cijena aluminija ako netko zna? Ja nemam u blizini niti jedan otkup pa eto, ako moze info iz prve rukeunaprijed hvalaA kakve to felge imas,mozda se nekom isplati da ti ih plati malo vise nego bi na otpadu dobio...