I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
koji se motor nalazi u luni 2?jel se ugrađuje u još kojeg proizvođača?pitam radi dijelova,ako ga kupim da nebi bilo da su od suhog zlata
I ja sam razmišljao o novom boatian-u ili adly noble 50 Na kraju uzeo Yamahu Aerox GP1 i jako zadovoljan snjom DOBRO RAZMISLI PRIJE KUPOVINE.
misliš da je jako problematičan?kak mu se kreće potrošnja?jel potrebno miješati gorivo ili ima poseban spremnik za ulje pa sam miješa?
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao
sam mjesa....
jesi ga probao?kolko troši?kolko ide bez blokade?
Na kraju uzeo Yamahu Aerox GP1 i jako zadovoljan snjom
jel mislis baotiana ili adly-a?
ja sam zazujo malo...mislio sam da misli na Lunu
nikada nisam vozio lunu,jedino sto ti mogu reci da trosi oko 3.5l i ide 65-70
da zamjenom spuha i postelanim prijenosom luna se prepordi doslovno i moze povuci oko 80 po satu...
i mislim na lunu
ovo je tocno sto si rekao ali zna se desit da neka luna ide jedva 65 a neka preko 75 ko iz frke,neznam koja je fora ali je najveca mana na luni spuh koji ju gusi totalka
Jesi pogledo u Garaži?pogledaj,imaš sve opširno,nebudi ljen :laughing7:tak i moja ide 65-70,vecinom 65 ...ne dize mi se,inpotentan je remen naravno
probaj stavi remen dimenzija 804x17,5 i pola grama lakse rolice od serijskih i to ce za pocetak biti neki pomak