Tehnički kutak > Tuning skutera
Auspuh za Aeroxa
Trinad:
--- Citat: SlowRider - 05 Svibanj, 2010, 22:23:34 ---... a uskoro cu ustimati serijalu sa yasuni city r spuhom pa da vidimo
--- Kraj citata ---
Kad uštimaš citijaR na serijali odmah baci dojmove, mene isto zanima :icon_thumright:
luna500rr:
--- Citat: Jolly - 07 Svibanj, 2010, 16:01:41 ---Jedan mi čovijek reko što prodaje dijelove da baš i nije pametno uzet Ginelli reverse ako neću stavljat kit, sad jeli to istina tj. dali 100% neće ništa bit skuteru ako stavim revrse na serijalu?
--- Kraj citata ---
Inace je taj covjek nepismen, stavi reverse, kakav fucking leo vince, to samo hrdja i dere se, a neide nis posebno, vuna redovito progori ili se zastopa nakon par tisuca, reverse bez vune se dere kao zx s vunom, tako da nema razmisljanja sto uzeti, plus toga cjena im je indenticna...
doritos:
reverse uzimaj ako uzimas novo...
bolji je, vise izvlaci iz serijale
Crazy Kuree:
--- Citat: Emir - 08 Svibanj, 2010, 00:42:27 ---moja preporuka zx ime predobar zvuk na minareliu i plus ako je dobro ustelan prenos 100 km/h moze ic po satu njegovom sa startom znaci sve kako treba da je...
--- Kraj citata ---
more more :glasses2: od 95 nemože ić više da ga jebe i bog i pilat, jedino ak je sat extra sjeban
Deny:
--- Citat: Crazy Kuree - 08 Svibanj, 2010, 14:58:50 ---more more :glasses2: od 95 nemože ić više da ga jebe i bog i pilat, jedino ak je sat extra sjeban
--- Kraj citata ---
tacno :odlicno:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju