Tehnički kutak > Tuning skutera

Auspuh za Aeroxa

<< < (8/11) > >>

SlowRider:
Jucer sam stavio yasuni city r na potpuno serijskog aeroxa, prva stvar koju sam primjetio je nevjerojatno tih zvuk, tisi od serijskog auspuha sa katalizatorom  ??? ovaj prolazi sigurno test buke, pogotovo na deklariranim okretajima, na visokim okretajima je naravno glasniji, negdje od polovice gasa na dalje, ali i dalje je tih spuh  :headbang:  mislim da je bitno napomenuti da je auspuh u upotrebi 2. god i nikada nije mijenjana vuna, koristen stalno na 70ccm i vozen preko 15t km...

nije mi se dalo mijenjati federe kvacila, ostavio sam serijske, mjenjao sam samo rolice u serijskom variomatu i centralne opruge, u grubo da vidim situaciju.... masina ima snage da starta bez vecih poteskoca i sa serijskim oprugama kvacila, lijepo ubrzava, a po cukici je isao 100km/h, na kojoj pise 120... to mi je bilo dovoljno s obzirom na brzinski test

walkay:
Ajde Slow stavi neki video! Htio bi to vidjeti!

Trinad:

--- Citat: SlowRider - 13 Svibanj, 2010, 07:23:37 ---Jucer sam stavio yasuni city r na potpuno serijskog aeroxa, prva stvar koju sam primjetio je nevjerojatno tih zvuk, tisi od serijskog auspuha sa katalizatorom  ??? ovaj prolazi sigurno test buke, pogotovo na deklariranim okretajima, na visokim okretajima je naravno glasniji, negdje od polovice gasa na dalje, ali i dalje je tih spuh  :headbang:  mislim da je bitno napomenuti da je auspuh u upotrebi 2. god i nikada nije mijenjana vuna, koristen stalno na 70ccm i vozen preko 15t km...

nije mi se dalo mijenjati federe kvacila, ostavio sam serijske, mjenjao sam samo rolice u serijskom variomatu i centralne opruge, u grubo da vidim situaciju.... masina ima snage da starta bez vecih poteskoca i sa serijskim oprugama kvacila, lijepo ubrzava, a po cukici je isao 100km/h, na kojoj pise 120... to mi je bilo dovoljno s obzirom na brzinski test

--- Kraj citata ---

Lijep osvrt, svaka čast, baš me to zanimalo  :icon_thumright:
A kolko ti je išao serijski po čukicama?

SlowRider:
imam samo jedan filmic u ranoj fazi stelanja, jer cesta po kojoj picim je dosta neravna, serijski je isao 85 po cukici. Nisam imao dosta vremena da skidam prijenos iz svog skutera gdje je topov variomat, ovo je bilo sa serijskim koji je bzvz

Jolly:
Evo odlučio sam uzet Gianell Reverse i probat ću ga naraučit preko ove stranice.
Dali da uzmem centralni, neznam koje mi je boje trenutno ali je seriski.
Koje rolice? razmišljo sam 4.0 ili 4.5 šta vi mislite?
Kakvu bi mi gljivu preporučili za nekih 100kn?
Dali da još nešto stavim za sitnu lovu?

;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju