Tehnički kutak > Tuning skutera
prerada airboxa i koji carb?
SF2 Freak:
SPremi si oba setupa frge. ako ti se da izmjeriti potrosnju sa 12 i sa 17.5 na 100km.
Znaci znamo da 17.5 jaci ali kolko uzma goriva vise za tih 4-5gpsa ?
dino73n:
--- Citat: SF2 Freak - 08 Kolovoz, 2018, 18:24:07 ---SPremi si oba setupa frge. ako ti se da izmjeriti potrosnju sa 12 i sa 17.5 na 100km.
Znaci znamo da 17.5 jaci ali kolko uzma goriva vise za tih 4-5gpsa ?
--- Kraj citata ---
Naravno da cu izmejeriti. Takav i jeste plan. Sa weberom je motor fenomenalan. Vozi se perfektno na svim otklonima gasa. Potrosnja 3.1L na otvorenom sa suvozačem od 45kg a 60km grada stani kreni i 70km otvorenog ounog gasa bez prestanka ispao prosjek 3.8L
Sad cu testirat 17.5 u ovom novom fazonu sa otvorenim airboxom oa cu donjeti zakljucak. Mada sam 90% siguran da cu vratiti webera.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
dario007:
Poklopac labella ti pase ko da je radjen za trokutasti airbox.Njega imas 16.7-17.3mm unutrasnje promjera,ovisno jel rosal,labello ili neki treci.
Bravo za upgrade :) Tomi bude extremno sretan,setup je tu negdje.Ovo se poklapa i sa onim mojim da sam vozio 72 diznu sa 19mm airboxom.
Opet sam zabrijao,imas sr airbox,tako da zanemari...
dino73n:
Vratio sam webera sad za sad. 17.5 na airboxu 16.7mm ide odlicno na punom gasu al do pola gasa je loš. Nemam djelova da ga mogu ustimat da valja. Probao sa iglom cini mi se A14 koliko mogu procitati i sa njom je nesto bogatiji na punom gasu nego sa A22 al je na malom gasu posve siromašan. Trebala bi mi malo veca ler dizna a ja imam samo 38 tako da sam odustao. Kad skupim nekih djelova probat cu opet.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Tomi_ZG:
Ja sam u međuvremenu podigao iglu za jedan zub jer mi se čini da bolje prima gas,kaj se tiče potrošnje ajmo reć da je ista ko i sa prijašnjim setupom karba
Mislim da ću si na kraju ipak skarabuđit nekakvu lulicu cca fi17mm da ne diram postavke karba,a ovu rupu začepit jer dosta hrče na nju koliko god je mala,samo ja bi sklepao nekakvu pod kut ko serijska da si ne nalijem vode u airbox dok perem skuter
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju