Tehnički kutak > Tuning skutera
prerada airboxa i koji carb?
nostra:
fali zraka ako je takva svječica,ali pogledaj si kako ti karburator stoji,meni je prije dok je bio na bočnoj nogari a uz to je bio i malo uhero namontiran kapao gorivo kroz airbox...proširi ako je 17.5 malo rupu u kojoj je bila lulica za milimetar-dva...
na kojem režimu gasa ti tako zabaca svječicu na full gasu ili na nekim drugim otvorima???
Kemo_nrg:
--- Citat: nostra - 05 Svibanj, 2010, 13:46:24 ---fali zraka ako je takva svječica,ali pogledaj si kako ti karburator stoji,meni je prije dok je bio na bočnoj nogari a uz to je bio i malo uhero namontiran kapao gorivo kroz airbox...proširi ako je 17.5 malo rupu u kojoj je bila lulica za milimetar-dva...
na kojem režimu gasa ti tako zabaca svječicu na full gasu ili na nekim drugim otvorima???
--- Kraj citata ---
i kad uspravim motor on stoji malo naheravo, a tako i treba stojati, uzeo sam novu prirubnicu serijsku i u njoj ima urezano i kad stavim carb, on stoji malo naheravo,
neznam tacno na kojim otvorima gasa, uglavnom, vozim uvijek full gas (iso bi sad testirati na pola, na full.... i uslikati al vani kisa pa nemogu, cim prestane idem vani pa cu uslikati kako izgleda svijecica)
Lewa:
Kolko dodje yasuni R za piaggio masinu i di se može nabaviti i koji je filter najbolje stavit tj jel ima još koi osim malossi red sponage?
steeef:
kak se treba preradit ovakav airbox za 19mm karb i redsponge?
ivanm:
Imas upute na malossi stranici u linku za 19 karb.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju