Općenito > Generalno o skuterima

stigo je DRAGSTER

<< < (2/12) > >>

Genesis051:

--- Citat: igor.sb - 22 Kolovoz, 2007, 22:26:11 ---
--- Citat: karlo - 22 Kolovoz, 2007, 21:50:39 ---2. šta on nema duga-kratka svijetla?? na prekidači imam samo "točkicu" (tada su ugašena) i "kratka svjetla" (tada svijetli)

--- Kraj citata ---

pa nema, nemam ni ja, sta sad, nemaju sve 50ccm dugo svijetlo, pogotovo ti stari skuteri, novi sad svi imaju, e gdje su bili prije  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Pretpostavilo se, valjda, da nitko s tim "prometalom" neće van "gradske rasvjete", pa su dosta i oborena svjetla, a ako i izađeš, voziš 50 ( :laughing7: )... a s tom brzinom vidiš dovoljno i sa oborenim svjetlima...  ;D

igor.sb:
a sta ako vozi 80

inace ta svijetla ne pomazu ni na 35 na sat

tHE CHE:

--- Citat: igor.sb - 22 Kolovoz, 2007, 22:40:16 ---a sta ako vozi 80

inace ta svijetla ne pomazu ni na 35 na sat

--- Kraj citata ---

Imao sam ga ja do prije 2 mjeseca.Nis se ne brini za svijetla,ak pogodis u nesto,znas ces  :toothy9:
Da,svijetla jesu malo slaba,ali bolje ista nego nista...

Na rezervi mozes preci do 50km,kad se upali,bar je moj toliko prelazio,Imao sam bocicu od jane(2.5dc-punu goriva i drzao sam ju u onom malom pretincu naprijed).
iskreno,svaki 15dana sam ju tocio u motor,ono mislim ima jos za par kilometara a ono nema ni kapi. To sam mrzio :angry9:

Mr J:
KAo prvo cestitam na odlicnom skuteru, meni je taj skuter i dalje jedan od najboljih ikad proizvedenih...

Koja je masina 50, 125, 180ccm?

zarulje su ti kakve jesu 2 x 15W sranje zesce ali barem te ne tjeraju da vozis brzo po mraku...

odzracivanje kocnice (pretpostavljam da je zadnja u pitanju jer ekipa nezna odzracivati kocnice) je jednostavno, kod dragstera je to malo glupo napravljeno jer pri odzracivanju moras skidati celjust jer ti odzraka nije najvisa tocka...

Dakle skines celjust, stavis nesto medju plocice - komadic drveta, onda celjust jedan neka drzi negdje kod sica na taj nacin da je odzracni ventil najvisa tocka...

sada, skines poklopac kod rucice, i sipas ulje (posuda ne smije ostati prazna) zatim par puta stisnes rucicu i zadnji put stisnes i drzis a dok ti drzis onaj drugi otpusti pa stegne odzracni ventil i onda ti dalje pumpas i sve tako dok kocnina ne otvrdne...

OBAVEZNO DRZATI RUCICU STISNUTOM DOK SE ODZRACNI VENTIL OTVARA I ZATVARA...

Dragster samo ima indikatorske lampice... 

.Tommek.:
Još jedan vozač dragstera. Ajde ajde, malo nas je al nas ima.
Meni je bil prvih tjedan dana ružan kad sam ga uzel, sad svakim  danom sve ljepši i ljepši. Trenutno je u fazi "restauracije", tj. slaže se sve + špricanje. Slike za jedno 2-3 tjedna kad bude gotovo (radi se o big bore 180 dragsteru =) )

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju