Općenito > Generalno o skuterima
stigo je DRAGSTER
karlo:
e ljudovi bok.. evo jučer sam išao po svoj prvi skuter, po dragstera :toothy9:
inače skoro sve ok, zasad...
ali imam par pitanja:
1. treba ozračiti kočnicu (gdje, kako, s čime??)
2. šta on nema duga-kratka svijetla?? na prekidači imam samo "točkicu" (tada su ugašena) i "kratka svjetla" (tada svijetli)
3. ima samo pokazivač brzine, sve drugo benzin, ulje... je na lampicu! kada će se ona upaliti što se tiče benzina??
Genesis051:
Sretno sa novim skutom ! :icon_thumright:
Uzmi kanticu, makar i 0,2 litre, i pusti da ti (o)stane (bez benzina)...
Jedini način da "provjeriš" koliko se možeš vozit sa rezervom... samo, pazi koja kantica, bolje su one od (motornog) ulja... da ne bi uzeo PET bočicu od nekog soka/napitka (benzin bi ti ju rastopio, i samo nebo zna kako bi to završilo)
Puno ugodnih kilometara !!! :glasses9: :biker:
Genesis051:
za svjetla ne znam... moguće da je "samo za grad", već sam negdje čitao o tome (samo ne znam koji skut)...
A kočnicu bi trebao provjerit da ti ulje već nije ostarilo... Ne bi bilo zgoreg, da promijeniš ulje u sistemu, pa ćeš znati na ćemu si (pretpostavljam da znaš u kojoj fazi istrošenosti su ti disk-pločice)...
Za odzračivanje uzmi nekog tko se razumije (ako nikad nisi sam radio), kočnice su ti cijeli život...
Kažu da auto (a k tome, znači, i sve na kolima) može ići i bez motora (nizbrdo :icon_biggrin: ), ali se ne može zaustaviti, ako nema kočnica ...
igor.sb:
--- Citat: karlo - 22 Kolovoz, 2007, 21:50:39 ---2. šta on nema duga-kratka svijetla?? na prekidači imam samo "točkicu" (tada su ugašena) i "kratka svjetla" (tada svijetli)
--- Kraj citata ---
pa nema, nemam ni ja, sta sad, nemaju sve 50ccm dugo svijetlo, pogotovo ti stari skuteri, novi sad svi imaju, e gdje su bili prije :dontknow:
Genesis051:
--- Citat: Genesis051 - 22 Kolovoz, 2007, 22:12:55 ---
Uzmi kanticu, makar i 0,2 litre, i pusti da ti (o)stane (bez benzina)...
Jedini način da "provjeriš" koliko se možeš vozit sa rezervom...
--- Kraj citata ---
Hehe... podrazumijeva se, da si u kanticu ulio goriva... :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju