Općenito > Generalno o skuterima

stigo je DRAGSTER

<< < (9/12) > >>

karlo:

--- Citat: marko.p - 01 Rujan, 2007, 13:01:58 ---kako ovaj pofarba skuter,isusova nakaza.....bitan je motor a ne boja blastika....možda i je jedini jer ih ima jako malo...

--- Kraj citata ---

u Selcu koje ima jedva 1000 stanovnika po zimi, se nalaze 2 formule i 2 dragstera  :headbang: (ali samo u Selce, ne okolica Crikvenica, Novi Vinodolski...)
to je odličan prosejk s obzirom koliko je malo formula, a pogotovo dragstera...

speed:

--- Citat: karlo - 01 Rujan, 2007, 15:09:56 ---
--- Citat: marko.p - 01 Rujan, 2007, 13:01:58 ---kako ovaj pofarba skuter,isusova nakaza.....bitan je motor a ne boja blastika....možda i je jedini jer ih ima jako malo...

--- Kraj citata ---

u Selcu koje ima jedva 1000 stanovnika po zimi, se nalaze 2 formule i 2 dragstera  :headbang: (ali samo u Selce, ne okolica Crikvenica, Novi Vinodolski...)

--- Kraj citata ---
a ti si jedan od njih sto imas dragstera ;D

marko.p:
kod nas ih je prije bilo,ali sad kao da su izumrli

karlo:

--- Citat: speed - 01 Rujan, 2007, 15:15:29 ---
--- Citat: karlo - 01 Rujan, 2007, 15:09:56 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
a ti si jedan od njih sto imas dragstera ;D

--- Kraj citata ---

točno, i nije mi žao što sam ga uzeo   :frajer:  :laughing7:
prije nego što sam ga kupio svi su mu govorili da sam budala, da neću stim preć ni 50 km, da je to smeće...

a meni glupo bilo kupit nrg-a ili runnera jer to svi voze (nekažem da su loši motori, nego sam htjeo nešto drugačije)

veliki:
Evo službene stranice: http://www.italjet.com/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju