Općenito > Generalno o skuterima

stigo je DRAGSTER

<< < (7/12) > >>

marko.p:

--- Citat: Dino - 24 Kolovoz, 2007, 21:48:30 ---Evo popodne kad san iša iz grada vozia sam se iza jedne talijanske kamp kućice i u prikolici je bia novi(nije skroz novi,onako novij) dragster,sad neznam jeli 125 ili 250,uglavnom ima je mašinu 4t, ko runner ili beverly i jedan amortizer.Jeli ima to kod nas di kupiti :dontknow:

--- Kraj citata ---
sve me strah da nema

Mr J:

--- Citat: Dino - 24 Kolovoz, 2007, 21:48:30 ---Evo popodne kad san iša iz grada vozia sam se iza jedne talijanske kamp kućice i u prikolici je bia novi(nije skroz novi,onako novij) dragster,sad neznam jeli 125 ili 250,uglavnom ima je mašinu 4t, ko runner ili beverly i jedan amortizer.Jeli ima to kod nas di kupiti :dontknow:

--- Kraj citata ---

Nema, jer vec nekoliko godina nema uvoznika Italjeta u HR... Italjet, talijanska firma je bila propala prije nekoliko godina i cini mi se da su ih kinezi kupili ili nesto slicno ali i dalje rade vrlo kvalitetne motore... BTW taj dragster je 4t i mislim da je 250 ccm masina, kao u x9...

marko.p:
sigurno je 250 ccm,4t,ali to češ jako teško kupiti kod nas...

speed:
ja sinoc vidio formulu,jako lijepo izgleda

Mr J:

--- Citat: speed - 25 Kolovoz, 2007, 18:39:49 ---ja sinoc vidio formulu,jako lijepo izgleda

--- Kraj citata ---

Ja jos dan danas zalim za svojom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju