Općenito > Generalno o skuterima
stigo je DRAGSTER
karlo:
--- Citat: ---pošto ti je to prvi skuter vjerovatno se previše ne kužiš kao ni ja koji ga imam već 5 godina,fino ti njega odpeljaj nekom serviseru od povjerenja da ga malo pogleda ili zamjeni potrebno jer je kilometraža zbilja malo premala da bi bila stvarna ali moguče je da je i stvarna,zašto ne....pitaj dečke na forumu kaj da napraviš,kuže se pa će ti reč...
--- Kraj citata ---
točno u skutere se veoma malo kužim...
imao sam u planu otići mehaničaru prije registracije, sad sam se malo vozio i slučajno stanem ispred jednog zida i skužim da svijetla tuku na jedno pola metra visine, kako su to glupo napravili, da li se svjetla mogu kako spustiti ili ne???
i napravio sam onaj stalak za tablicu dole (uz pomoć Mr J-jeva "priručnika")
(tablica je lažna)
Mr J:
Imas naprijed jedan vijak kojim reguliras visinu svjetala...
Genesis051:
--- Citat: speedfight - 23 Kolovoz, 2007, 19:06:24 ---nemoj se ljutit ali kilometraža je depelo upitna
--- Kraj citata ---
Naravno da je pitanje kilometraže upitno, ali više, kao status iznosa love, pri kupoprodaji... nek ima i 19000 Km, uz normalno servisiranje, ćeš se još navozit i navozit (naravno 10000 manje, nego bi se vozio, ako je točno tih 9000)...
Sve je stvar sreće... :laughing7:
I zato... želim ti sreću pri puuuno Km... :icon_thumright:
marko.p:
--- Citat: Genesis051 - 24 Kolovoz, 2007, 00:22:04 ---
--- Citat: speedfight - 23 Kolovoz, 2007, 19:06:24 ---nemoj se ljutit ali kilometraža je depelo upitna
--- Kraj citata ---
Naravno da je pitanje kilometraže upitno, ali više, kao status iznosa love, pri kupoprodaji... nek ima i 19000 Km, uz normalno servisiranje, ćeš se još navozit i navozit (naravno 10000 manje, nego bi se vozio, ako je točno tih 9000)...
Sve je stvar sreće... :laughing7:
I zato... želim ti sreću pri puuuno Km... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma narovno da će se on puno navozit,zato sam mu rekao neka ga samo malo servisira i puno će on još vozit,ako peugeot može napraviti 40 000 km onda može i italjet i puno više.....ako se ne varam dragster je '98. godine koštao 24 000 kn.....evo,dragster je bio prvi skuter kojeg sam vozio i prvi kilometri na skuteru su mi bili na dragsteru i to na crnom poput ovoga....
pitaNS:
svi pričate o tom dragsteru kao da je legenda koja hoda (kotrlja se)...jel to stvarno tako dobar motor?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju