Općenito > Generalno o skuterima
Sym Jet ili Generic Xor
Baptista:
Nekako mi puno troši....prešao sam 170km u dva dana :laughing6: i točio sam 2 puta, jednom za 40 kn i jednom za 20 i imam još pola rezervara! Jel to zbog ler-gasa koji je malo jači? ili?
eladio:
--- Citat: Baptista - 02 Rujan, 2006, 01:38:55 ---Nekako mi puno troši....prešao sam 170km u dva dana :laughing6: i točio sam 2 puta, jednom za 40 kn i jednom za 20 i imam još pola rezervara! Jel to zbog ler-gasa koji je malo jači? ili?
--- Kraj citata ---
:icon_biggrin:
ajde ti to malo izracunaj potrosnju :icon_biggrin: ..meni se ne cini puno :icon_biggrin:
Baptista:
Ajmo reći da je to 7 litara benzina....a piše da troši 1,8 litara na 100 km....znači -> trbao sam za te novce preci cca. 320 km, a prešao sam 170!
Užasno mi je jak ler-gas, kad recimo čekam na semaforu moram držat kočnicu inače bi on krenuo (i to brzo)!
eladio:
--- Citat: Baptista - 02 Rujan, 2006, 13:52:58 ---Ajmo reći da je to 7 litara benzina....a piše da troši 1,8 litara na 100 km....znači -> trbao sam za te novce preci cca. 320 km, a prešao sam 170!
Užasno mi je jak ler-gas, kad recimo čekam na semaforu moram držat kočnicu inače bi on krenuo (i to brzo)!
--- Kraj citata ---
pa nastimaj minimum na karburatoru, bar je to sekund posla :icon_biggrin:
roby44:
na koju foru si natocio 40kn???? :notworthy:
meni je na 25 do cepa! cak i da je 98 ili 100.... :sad3:
a meni je ler gas bio preslab ali sad nakon skinute blokade radi normalno.
kad vozim nekog iza nakon sto se ugrije, katastrofa, par sekundi mi treba da uopce krene. a tek kako vuce, po ubrzanju sam uz baotiana i nema sanse da ga stignem, tocno uz njega.
hitno trebam poradit na prijenosu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju