Općenito > Generalno o skuterima
Sym Jet ili Generic Xor
Baptista:
:icon_biggrin: :icon_biggrin: napokon sam ga danas dobio i napravio 70 km :toothy12:......super ide, dobro potegne, jedino ono zajebava sa ler-gasom ali to će biti ispravljeno na prvom servisu....prvi dojam je odličan...joą javim! :headbang:
Genesis051:
Sve je to stvar sreće... nadam se da si do sad već sretni vlasnik skutera i da je u ovih tjedan dana izbrojeno (bar) stotinjak Km :)
Ja sam uzeo pred 3 godine Runner-a (50 ccm) pa imam njesra s njim: neke instalacije (ili pojma nemam ąto) mi prave otpor okretanju volana (ne konstantno... svakih par dana, ali sad rjeđe/ili sam se naviknuo) ...
U početku sam se skoro "sloľio", jednostavno ne očekujeą da se volan zablokira... mislio da je bravica otkazala, ali ne... pa otiąao u servis poľaliti se i kaľu oni, to će morat mehaničar sve rastavit da vidi ąto zapinje, morate se naručit za servis... a ja samo brojim koliko će mi to naplatit, naravno pojavilo se poslije garantnog roka...
I nisam bio.. osigurao sam ga kasko... ako se zbog toga sloľim, da uzmem utjeąni iznos, i odem u trgovinu po neąto drugo, APN-a npr. :-[ (ne bi morao puno doplatit, a bilo bi za vozit se... Nema automatsku mjeąalicu za ulje, nije ąminkerski niti "in", ne ide 90 kad se skine blokada, ali s ugradnjom 5. brzine je potpuno upotrebljiv...)
Toliko o afirmiranom proizvođaču (mislim na Gileru))!!!
Takvo neąto se NE SMIJE UOPĆE dogodit cijeli radni vijek motora !!!
I zato: vraćam se na samu prvu izjavu u mom tekstu...
Sretno ti bilo sa puno ugodnih kilometara !!!
Genesis051:
E, da ! By the way, pazi kako ćeą sa blokadom za tehnički...( Ili imaą vezu )... Sad na tehničkom imaju "valjke" za provjeru brzine... Kad skineą to iz ispuha, kako ćeą vratit (vraćat svako produľenje registracije) da ti skuter "prođe" tamo...
DOZVOLJENA MAX BRZINA JE 45 Km/h (+- 10%)...znači moľe ići 49,5 Km/h... ne znam kako stvari idu s onom elektronikom koju aktiviraą daljinski da vozi preko 50, a kad ti treba ponovno "ograničenje brzine", onda se skuter zagasi i onda se ta elektronika ( s ponovnim paljenjem) opet aktivira, i drľi ga u granici dozvoljenog... Pred godinu i pol je to koątalo nekih 800-900 Kn... a sad ne znam... samo to ne ide na Pure-jet skutere (s injektorom za ubrizgavanje), samo na klasične, s karburatorom...
Baptista:
Hvala na lijepim željama.... :)
Ovo ostalo, sve znam....
roby44:
nemoj si kupovat onu cijev, 400 ili 600kn, ne sjecam se tocno.
ne isplati se, sad imas RR za malo love, rezonantni auspuh s kojim ce sigurno ic.
ako i promjenis cijev tek si skinuo blokadu a jos imas katalizator :sad3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju