Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Sym Jet ili Generic Xor  (Posjeta: 18947 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Baptista

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: Sym Jet ili Generic Xor
« Odgovori #20 : 30 Kolovoz, 2006, 20:17:33 »
 :icon_biggrin: :icon_biggrin: napokon sam ga danas dobio i napravio 70 km  :toothy12:......super ide, dobro potegne, jedino ono zajebava sa ler-gasom ali to će biti ispravljeno na prvom servisu....prvi dojam je odličan...joą javim!  :headbang:

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Hyosung Aquila 125 (prije: G. Runner 50 P.Jet)
« Odgovori #21 : 30 Kolovoz, 2006, 21:13:05 »
Sve je to stvar sreće... nadam se da si do sad već sretni vlasnik skutera i da je u ovih tjedan dana izbrojeno (bar) stotinjak Km  :)
Ja sam uzeo pred 3 godine Runner-a (50 ccm) pa imam njesra s njim: neke instalacije (ili pojma nemam ąto) mi prave otpor okretanju volana (ne konstantno... svakih par dana, ali sad rjeđe/ili sam se naviknuo) ...
U početku sam se skoro "sloľio", jednostavno ne očekujeą da se volan zablokira... mislio da je bravica otkazala, ali ne... pa otiąao u servis poľaliti se i kaľu oni, to će morat mehaničar sve rastavit da vidi ąto zapinje, morate se naručit za servis... a ja samo brojim koliko će mi to naplatit, naravno pojavilo se poslije garantnog roka...
I nisam bio.. osigurao sam ga kasko... ako se zbog toga sloľim, da uzmem utjeąni iznos, i odem u trgovinu po neąto drugo, APN-a npr.  :-[   (ne bi morao puno doplatit, a bilo bi za vozit se... Nema automatsku mjeąalicu za ulje, nije ąminkerski niti "in", ne ide 90  kad se skine blokada, ali s ugradnjom 5. brzine je potpuno upotrebljiv...)
Toliko o afirmiranom proizvođaču  (mislim na Gileru))!!!
Takvo neąto se NE SMIJE UOPĆE dogodit cijeli radni vijek motora  !!!
I zato: vraćam se na samu prvu izjavu u mom tekstu...
Sretno ti bilo sa puno ugodnih kilometara !!!

Live to ride, ride to live

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #22 : 30 Kolovoz, 2006, 22:04:53 »
E, da ! By the way, pazi kako ćeą sa blokadom za tehnički...( Ili imaą vezu )... Sad na tehničkom imaju "valjke" za provjeru brzine... Kad skineą to iz ispuha, kako ćeą vratit (vraćat svako produľenje registracije) da ti skuter "prođe" tamo...
DOZVOLJENA MAX BRZINA JE 45 Km/h (+- 10%)...znači moľe ići 49,5 Km/h... ne znam kako stvari idu s onom elektronikom koju aktiviraą daljinski da vozi preko 50, a kad ti treba ponovno "ograničenje brzine", onda se skuter zagasi i onda se ta elektronika ( s ponovnim paljenjem) opet aktivira, i drľi ga u granici dozvoljenog... Pred godinu i pol je to koątalo nekih 800-900 Kn... a sad ne znam... samo to ne ide na Pure-jet skutere (s injektorom za ubrizgavanje), samo na klasične, s karburatorom...

Offline Baptista

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #23 : 30 Kolovoz, 2006, 22:52:36 »
Hvala na lijepim željama.... :)

Ovo ostalo, sve znam....
« Zadnja izmjena: 31 Kolovoz, 2006, 07:55:04 eladio »

Offline roby44

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #24 : 31 Kolovoz, 2006, 00:17:17 »
nemoj si kupovat onu cijev, 400 ili 600kn, ne sjecam se tocno.
ne isplati se, sad imas RR za malo love, rezonantni auspuh s kojim ce sigurno ic.
ako i promjenis cijev tek si skinuo blokadu a jos imas katalizator  :sad3:

Offline Baptista

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #25 : 02 Rujan, 2006, 01:38:55 »
Nekako mi puno troši....prešao sam 170km u dva dana   :laughing6: i točio sam 2 puta, jednom za 40 kn i jednom za 20 i imam još pola rezervara! Jel to zbog ler-gasa koji je malo jači? ili?

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #26 : 02 Rujan, 2006, 09:48:58 »
Nekako mi puno troši....prešao sam 170km u dva dana   :laughing6: i točio sam 2 puta, jednom za 40 kn i jednom za 20 i imam još pola rezervara! Jel to zbog ler-gasa koji je malo jači? ili?
:icon_biggrin:

ajde ti to malo izracunaj potrosnju  :icon_biggrin: ..meni se ne cini puno  :icon_biggrin:
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline Baptista

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #27 : 02 Rujan, 2006, 13:52:58 »
Ajmo reći da je to 7 litara benzina....a piše da troši 1,8 litara na 100 km....znači -> trbao sam za te novce preci cca. 320 km, a prešao sam 170!

Užasno mi je jak ler-gas, kad recimo čekam na semaforu moram držat kočnicu inače bi on krenuo (i to brzo)!

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
« Odgovori #28 : 02 Rujan, 2006, 15:38:50 »
Ajmo reći da je to 7 litara benzina....a piše da troši 1,8 litara na 100 km....znači -> trbao sam za te novce preci cca. 320 km, a prešao sam 170!

Užasno mi je jak ler-gas, kad recimo čekam na semaforu moram držat kočnicu inače bi on krenuo (i to brzo)!

pa nastimaj minimum na karburatoru, bar je to sekund posla  :icon_biggrin:

Offline roby44

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #29 : 02 Rujan, 2006, 19:04:07 »
na koju foru si natocio 40kn????  :notworthy:
meni je na 25 do cepa!  cak i da je 98 ili 100....  :sad3:
a meni je ler gas bio preslab ali sad nakon skinute blokade radi normalno.
kad vozim nekog iza nakon sto se ugrije, katastrofa, par sekundi mi treba da uopce krene. a tek kako vuce, po ubrzanju sam uz baotiana i nema sanse da ga stignem, tocno uz njega.
hitno trebam poradit na prijenosu...

Offline Baptista

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #30 : 02 Rujan, 2006, 19:21:46 »
Kaj neide s mjesta? Meni za sad dobro poteže kad krećem!

Offline roby44

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #31 : 03 Rujan, 2006, 01:14:21 »
ma sve gore, uz Baotiana sam kad se sam vozim, a kad jos nekog vozim onda me pere  :toothy9:
sljedeci tjedan cu to probat rijesit...

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #32 : 03 Rujan, 2006, 23:57:36 »
Ne znam za ubrzanje, jer ja imam 92-93 Kg, pa i ne očekujem da me "povuče" na semafori+u, ali ubrdo ide i dalje pristojno, zajedno sa kćeri od 50-ak Kg...  :happy8:

Offline roby44

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #33 : 04 Rujan, 2006, 09:12:49 »
danas se vozim na posao, i kraj mene baotian, start isti, i poslje me tako ostavio..  :o  :laughing7:  :laughing6:

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
« Odgovori #34 : 04 Rujan, 2006, 10:10:37 »
danas se vozim na posao, i kraj mene baotian, start isti, i poslje me tako ostavio..  :o  :laughing7:  :laughing6:

ljudi potcjenjuju baotiane  :glasses9:  :icon_biggrin:

nego, to ispada da ti skuter ide 50ak na sat.. sto je definitivno malo..

Offline roby44

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #35 : 04 Rujan, 2006, 11:51:50 »
da, skidanjem blokade, skoro nista. ma opako ga nesto gusi, na nizbrdici nece preko 55, bas ga koci.
trebao bi bit auspuh... a sto se tice snage, prijenos ga muci pogotovo kad se zagrije.

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
« Odgovori #36 : 04 Rujan, 2006, 12:30:39 »
da, skidanjem blokade, skoro nista. ma opako ga nesto gusi, na nizbrdici nece preko 55, bas ga koci.
trebao bi bit auspuh... a sto se tice snage, prijenos ga muci pogotovo kad se zagrije.

sumnjam da je auspuh...

sta ne pritisnes ove u servisu!  :dontknow:  :frajer:

Offline roby44

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #37 : 04 Rujan, 2006, 13:45:49 »
pa onda ne znam sta je, jer on ubrzava do 50 i onda kao da ga nesto zablokira, a na nizbrdici 55 maximum, ko da vozis auto u drugoj i koci ga brzina.

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
« Odgovori #38 : 04 Rujan, 2006, 13:49:52 »
pa onda ne znam sta je, jer on ubrzava do 50 i onda kao da ga nesto zablokira, a na nizbrdici 55 maximum, ko da vozis auto u drugoj i koci ga brzina.

koje sve blokade su ti skinuli?

Offline roby44

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #39 : 04 Rujan, 2006, 13:54:51 »
sad sam ih zvao, kaze da on vec tvornicki ima neke blokade na samoj masini, djelovi se mogu narucit iz italije.
skinuli su samo na variomatu.
ne da mi se komplicirat oko narucivanja. onba bi prije stavio kit jer oni ne rade na skidanju takve blokade.