Sve je to stvar sreće... nadam se da si do sad već sretni vlasnik skutera i da je u ovih tjedan dana izbrojeno (bar) stotinjak Km
Ja sam uzeo pred 3 godine Runner-a (50 ccm) pa imam njesra s njim: neke instalacije (ili pojma nemam ąto) mi prave otpor okretanju volana (ne konstantno... svakih par dana, ali sad rjeđe/ili sam se naviknuo) ...
U početku sam se skoro "sloľio", jednostavno ne očekujeą da se volan zablokira... mislio da je bravica otkazala, ali ne... pa otiąao u servis poľaliti se i kaľu oni, to će morat mehaničar sve rastavit da vidi ąto zapinje, morate se naručit za servis... a ja samo brojim koliko će mi to naplatit, naravno pojavilo se poslije garantnog roka...
I nisam bio.. osigurao sam ga kasko... ako se zbog toga sloľim, da uzmem utjeąni iznos, i odem u trgovinu po neąto drugo, APN-a npr.
(ne bi morao puno doplatit, a bilo bi za vozit se... Nema automatsku mjeąalicu za ulje, nije ąminkerski niti "in", ne ide 90 kad se skine blokada, ali s ugradnjom 5. brzine je potpuno upotrebljiv...)
Toliko o afirmiranom proizvođaču (mislim na Gileru))!!!
Takvo neąto se NE SMIJE UOPĆE dogodit cijeli radni vijek motora !!!
I zato: vraćam se na samu prvu izjavu u mom tekstu...
Sretno ti bilo sa puno ugodnih kilometara !!!