Tehnički kutak > Tuning skutera

gljivica

<< < (3/10) > >>

P.A.L.A.C:

--- Citat: SlowRider - 22 Kolovoz, 2007, 21:34:59 ---
--- Citat: SF2osk - 22 Kolovoz, 2007, 20:07:13 ---rijeseno sve nasao sam odgovor :icon_thumright:
molio bih moderatore da se neljute

sve procitnao ovdje http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=802.0

--- Kraj citata ---
Na ovom linku, pise da motor trokira kada ima previse zraka :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

zaj#bo se...

Mr J:
kada uzimas gljivu onda ti je bitno izmjeriti valjski FI (promjer) karburatora gdje dolazi gljiva i polozaj gljive, hoce li biti ravna ili pod nekim kutem...

SF2osk:
e to me zanimalo ...nisam htio da se zeznem pa sam piato vas ...e sad koju gljivu uzeti ajd navedite neku koja je po vama najbolja??jer stvarno neznam...nezelim se zahebat u kupnji doticne stvari

P.A.L.A.C:

--- Citat: SF2osk - 22 Kolovoz, 2007, 23:51:18 ---e to me zanimalo ...nisam htio da se zeznem pa sam piato vas ...e sad koju gljivu uzeti ajd navedite neku koja je po vama najbolja??jer stvarno neznam...nezelim se zahebat u kupnji doticne stvari

--- Kraj citata ---

e13, e14 e5... malossi, jbga inace s6 double layer je definitivno najbolja gljiva al je nam kod nas za uzet.

nemoj mislit ako stavis gljivu i ne ide gusi se, da je prevelika, za to imas izolirku i polako...  :headbang:

mislim naravno kad stavis odg. diznu opet postoji mogucnost da gljiva prevelika za tvoj setup.

a jbga nadam se da si skuzio jel vise ni ja sebe nisam skuzio.  :laughing6: :laughing6:

SF2osk:
imam na peugeot masini
malossi termogrupu 70ccm
leovince zx
multivar kevlar remen
dellorto 17,5 mm(airbox mi nema mjesta od amortizera pa sam namjeravao gljivu bubnit na taj setup ona je manja ijednostavnija samo nezgodno za nastelat po pricama...ma sredit cu ja to makar se ubio...nabavit cu ja tu gljivetinu majku joj njezinu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju