Tehnički kutak > Tuning skutera

gljivica

<< < (4/10) > >>

P.A.L.A.C:

--- Citat: SF2osk - 23 Kolovoz, 2007, 00:11:06 ---imam na peugeot masini
malossi termogrupu 70ccm
leovince zx
multivar kevlar remen
dellorto 17,5 mm(airbox mi nema mjesta od amortizera pa sam namjeravao gljivu bubnit na taj setup ona je manja ijednostavnija samo nezgodno za nastelat po pricama...ma sredit cu ja to makar se ubio...nabavit cu ja tu gljivetinu majku joj njezinu

--- Kraj citata ---

ma nije tesko nastelat, a dobit ces s njom dosta na odazivu na gas.

uglavnom sad stavi jedno cca 10-ak brojeva vecu diznu za pocetak, pa ces kasnije vidit kako ce se ponasat, pa onda samo stelaj.  :icon_thumright:

SF2osk:
ma neznam koja je dizna trenutno karb sutra dolazi pa cemo vidjeti kontam si stavit rolice 6.1 gr i 74 diznu  nadam se da ce biti dovoljno jer vise neznam :dontknow:

P.A.L.A.C:

--- Citat: SF2osk - 23 Kolovoz, 2007, 00:17:56 ---ma neznam koja je dizna trenutno karb sutra dolazi pa cemo vidjeti kontam si stavit rolice 6.1 gr i 74 diznu  nadam se da ce biti dovoljno jer vise neznam :dontknow:

--- Kraj citata ---

za rolice neznam za pezo koje idu na taj seup, al dizna nije ziher ta, brijem da ces trebat nesto izmedju 80 i 90.

SF2osk:
zar to nije malo previse ...ma uzet cu ja sebi par dizni pa isprobat vidjet kak bude islo sa svakom ....tako je najbolje

Mr J:
uzmi e5 gljivu i probaj sa 86 diznom, mada bi opet najbolje bilo staviti veci karburator... (znam sto ces reci... jbg...)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju