Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Nrg Power

<< < (16/17) > >>

KrchKo:

--- Citat: Jump33r - 11 Ožujak, 2011, 15:36:26 ---Ovaj gornji(zuti) dio, gdje su ove ka vide nije ispoliran..  ;D

--- Kraj citata ---

ma to kaj je zuto je ubiti zlatno a oko toga ovaj glavni krug je poliran, makar mislim da imas  na prvoj ili drugoj strani na slikama  kak izgleda magnet tocno... budem posliko sa boljim foticem neke detalje pa budete sve vidjeli

i kao što kaže boško matica (vanja) jos cekam  kožu za tapiciranje sica bijelu, i neki 19,20 fergazer stavit i onda bi to trebalo bit to... za ovo proljece i ljeto...

--- Citat: kos3 - 11 Ožujak, 2011, 16:39:32 ---je stvarno je lijep nrg nema kaj a i onaj frižiderić kaj alfa veli nebi bil loša ideja;)

--- Kraj citata ---

i kaj se tiče frižiderčića u planu je busenje rupe  radi lakšeg dolaženja svječice... uglavnom budem i to posliko... imam sve sam mi treba malo volje opet i još jedan godišnji da ispucam  :D

Jump33r:

--- Citat: KrchKo - 11 Ožujak, 2011, 17:46:05 ---ma to kaj je zuto je ubiti zlatno a oko toga ovaj glavni krug je poliran, makar mislim da imas  na prvoj ili drugoj strani na slikama  kak izgleda magnet tocno... budem posliko sa boljim foticem neke detalje pa budete sve vidjeli

--- Kraj citata ---

Ma znan kako izgleda magnet, ja san svoj isto polira al san polira i to zuto tj. zlatno..  :)

mr. awesome:
sutra odma na john deere. ne zanima me  ;D

M!cko46:
Stavi mu nazad prozirno stop svijetlo i obrvice napred

bosko_matica:

--- Citat: mr. awesome - 11 Ožujak, 2011, 20:38:37 ---sutra odma na john deere. ne zanima me  ;D

--- Kraj citata ---

nemoj ga nis zvat gore jer je brzi od MENE na TVOM roxu, a to da je njegov motor ispred NAŠEG nije nesto sto zelimo gledat.... ;DD

a krcko je tolko gore da mu je srednje ime đon dir , đon dir je dobio ime po krćku....ko i pamet po meni
 :glasses9:

sori na offu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju