Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Nrg Power
KrchKo:
pa evo da pocnemo... nisam znao kam stavit temu jer nije neki projekt posebno nista nevideno pa reko stavim u garazu :D
evo ovako je izgledao kad sam ga kupio:
i onda mi ga je dosadilo gledat serijskog godinu dana pa reko ajd da napravim bar nekaj :icon_scratch:
u meduvremenu skuter je imao nesrecu mali sudaric sa autom tak da su plastike neke popucale
i tak je pocelo...
raskopavanjem plastika
krpanjem plastika :D (bilo je tu jos plastika na krpanju ali bilo bi previse toga jer skoro svaka je bila puknuta :icon_biggrin: )
pa je isla malo masina na malu rekonstrukciju i zamjenu djelova :D
- uglavnom mjenjano je: variomat, klip cilindar je osto serijala ali mjenjane karike dihtunzi, lezajevi itak sitnice slike od raskopavanja motora sam zagubio negdi nez di su ali ako nadem stavljam :D
dalje... htio sam stavit nekaj kaj niko nema na nrgu pa reko previse mi tu mjesta kod nogu idem ja to skrpat...
u meduvrmenu stari kiler (hladnjak) sav pohaban!
naravno zamjenjen novim od aprilie sr 50
malo djelovi koji su polirani
prije
poslije
-ovo je home made
usput nam bilo dosadno pa smo se bacili na kreativnost ...a sad bilo je trik pitanje??? kako pripasati 220v neonku na skuter sa kablom od pola metra?
odgovor: u procesu.... :violent1:
i onda opet plastike: polu spremno za lakiranje (manje vise)
i slozeno je sve samo cu poslikat sutra sve kak treba pa uplodam jos slikica i par detalja koje nisam stavio :D
P.S.neke slike slikane mobitelom pa sry ljudovi
Drnda:
lijepo lijepo, neonka se ne stavlja :toothy11:
a za ovu podnicu.. stvarno originalna ideja, nigdje to jos nisam vidio, kako ces je ucvrstiti da to ne mrda...
3alfa3:
A kako ce se do svjecice kad se stavi ta podnica?
Drnda:
--- Citat: 3alfa3 - 03 Svibanj, 2010, 01:13:45 ---A kako ce se do svjecice kad se stavi ta podnica?
--- Kraj citata ---
kroz kadu?? ::)
KrchKo:
e to je isto osmisljeno sve samo treba opet to sve rezat a na novo sam polakiro tak da dok je ova nova svjecica nema kaj jos bit god dana (ja se nadam) odozgora namjeravam slozit poklopac od aluminija od kakvog su podnice... to rijesim u 2 sata taj poklopac :D imam sve pripremljeno sad jedino opet trebam malo volje skupit :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju