Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Nrg Power

<< < (9/17) > >>

wonderkid:
lijepo si ga slozio :notworthy: :notworthy: sad je vrijeme da se vozas :notworthy:

fic:
sve sam ti reko o motoru hehehe... nego daj pokazi kako se pali guma  ;D ;D ;D

KrchKo:
ahahhaha a budemo danas slikali pa cemo stavit xD i kupio sam dns red sponge federe male i ta sitna sranja budem slike navecer stavio... daj nemojte mi hvalit scoot  umislit cu se, hehe fala decki xD nego daj  setup mi neki pomozite da slozim da to jos bolje ide...  :biker:

VUKI TPH:
super je nrg ....samo da necvika stalno  :toothy12: krcko prodaj njivu kupi si r1

Jump33r:

--- Citat: KrchKo - 08 Srpanj, 2010, 20:19:23 ---ahahhaha a budemo danas slikali pa cemo stavit xD i kupio sam dns red sponge federe male i ta sitna sranja budem slike navecer stavio... daj nemojte mi hvalit scoot  umislit cu se, hehe fala decki xD nego daj  setup mi neki pomozite da slozim da to jos bolje ide...  :biker:

--- Kraj citata ---

Ma na sta ovo lici ,jesi ovo na otpadu nasa ,nevalja to...  :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Lipa kombinacija boja svida mi se...  :icon_thumright:                                                                                                          :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju