Tehnički kutak > Tuning skutera

Plastike odose - zapocelo mini uredjenje trkaca

<< < (9/13) > >>

greenlite:
Mr J  :notworthy:
samo kad če biti maske gotove. Čekam da to vidim otkad sam na forumu,
al skuter če biti bonbon
vidi se da ne žuriš, vjerojatno zbog lakirera :laughing7:

Mr J:

--- Citat: greenlite - 10 Prosinac, 2007, 22:12:11 ---Mr J  :notworthy:
samo kad če biti maske gotove. Čekam da to vidim otkad sam na forumu,
al skuter če biti bonbon
vidi se da ne žuriš, vjerojatno zbog lakirera :laughing7:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

Pa i on je jedan od razloga zasto ne zurim, ali jednostavno sada nemam vremena...

Kad ulovim vremena rijesit cu to sve, ali samo polako... (treba raditi polako i temeljito)

Za sada samo nabavljam dijelove pa onda kada imam sve pri ruci ide modificiranje i montaza istih...  :icon_thumright:

Doomsday:
Nabavi priko neta i bežični kit za subkutalni elektrošoker, ugradi ga lakireru na prevaru, pa kad se god sitiš plastika, stisni dugme... :laughing7:

:zubo:

Mr J:

--- Citat: Doomsday - 11 Prosinac, 2007, 08:30:24 ---Nabavi priko neta i bežični kit za subkutalni elektrošoker, ugradi ga lakireru na prevaru, pa kad se god sitiš plastika, stisni dugme... :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ma covjeka vec dovoljno Bog kaznjava, imao je mozdani ili srcani, sada bas i nisam siguran...  :icon_scratch:

X-Thug:

--- Citat: Mr J - 11 Prosinac, 2007, 08:39:41 ---
--- Citat: Doomsday - 11 Prosinac, 2007, 08:30:24 ---Nabavi priko neta i bežični kit za subkutalni elektrošoker, ugradi ga lakireru na prevaru, pa kad se god sitiš plastika, stisni dugme... :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ma covjeka vec dovoljno Bog kaznjava, imao je mozdani ili srcani, sada bas i nisam siguran...  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
to kad je vidia tvoje plastike ili prije njih??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju