Općenito > Generalno o skuterima
Aerox ili SR ???
bosko_matica:
--- Citat: abuser - 07 Svibanj, 2010, 13:57:18 ---Rox je k'o igračka... :toothy9:
--- Kraj citata ---
opce nije...mami cu te rec... :angry9:
PROOF:
a cuj... sta god mi tebi govorili ionako ces napravit kako je tei najbolje jer sebi kupujes skuter... npr ako mi tei sprdai neki skuter i ti sjednes na njega,provozas ga i cini ti se super naravno da ces njega uzet bez obzira kaj smo mi tu nasrali kuzis :D :D
Zeljac:
ako znas tog susjeda da nije gilera puno vozena i tako to to sta ona sporo ide to je radi stajanja ali to se sve dsa slozit je da je meni aprilia najvise pasala kad sam iso u kupnju skutera ali gle to ti svako sebe hvali mi ti mozemo samo dati neke obavjesti ajmo to tako reci svi ti govore gilera rox aprilia bla bla sjedni na svaki skuter i probaj malo se provozat kako ti pase i to a ne sad neko ti tu kaze gilera i ti ju kupis ne svida ti se nepase ti itd nadam se da ce ti ovo pomoci a i mozda to znas ali za svaki slucaj :icon_thumright:
PanicStrike:
--- Citat: Zeljac - 07 Svibanj, 2010, 17:30:04 ---ako znas tog susjeda da nije gilera puno vozena i tako to to sta ona sporo ide to je radi stajanja ali to se sve dsa slozit je da je meni aprilia najvise pasala kad sam iso u kupnju skutera ali gle to ti svako sebe hvali mi ti mozemo samo dati neke obavjesti ajmo to tako reci svi ti govore gilera rox aprilia bla bla sjedni na svaki skuter i probaj malo se provozat kako ti pase i to a ne sad neko ti tu kaze gilera i ti ju kupis ne svida ti se nepase ti itd nadam se da ce ti ovo pomoci a i mozda to znas ali za svaki slucaj :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Pomoci ce naravno :falafala:
doritos:
koji god odaberes neces pogrijesiti...oboje imaju svoje pluseve i minuse...na tabei je koji ti se vise svidja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju