Općenito > Generalno o skuterima

Aerox ili SR ???

(1/16) > >>

PanicStrike:
Zanima me koji od ta dva motora se vise isplati uzeti? Koji je zahvalniji, bolji, laksi za odrzavanje mozda? ili nesto slicno znaci sve mi dobro dodje...
Meni licno aerox lepsi ali ne znam ni sam vise sta cu... mozda mi vi pomognete u odluci  :icon_scratch:
I da li je velika razlika izmedju polovnog i novog? [U ceni da ali ovako?]

pralas:
minarelli vs piaggio...hmm,na tvom mjestu sr,rox vec ima isti dizajne od 90 i neke i malo je zastario,iako je rossi replica prekrasna sr mi je ljepsi...a ako si visok onda zaboravi roxa i ako mislis nekoga voziti...ako ga zelis tunirati pravi je izbor :icon_thumright:
a kod polovnog mozes naletiti na odlicno ocuvanog i na grom od masine,sve je to kocka ako nekog nepoznas od koga kupujes...

PanicStrike:
Ima aprilie sr50 za 450-500e+ al da li ti jeftini vrede ista... msm stariji su pa je mozda zato jeftino, ali meni je vazno da ide dobro i da se ne kvari puno,izgled cemo srediti!
Zaljubio sam se u Yamahu... al svi mi kazu da je SR bolji i ne znam ni sam vise sta da radim...  :dontknow:

SlowRider:
gle, ovo nije izbor izmedju nekog smetlista od skutera i nekog normalnog, najbolje da provozas oba skutera i vidis koji vise odgovara tebi i tvojim potrebama, ukusi drugih su razliciti, nekome se svidja ovaj, nekome onaj, netko bira skuter jer ima ljepse gume i tako to...  sam donesi odluku jer kupujes sebi skuter (jedino ako planiras cesto davati drugima pa ti je bitno misljenje vecine).... uglavnom neces pogrijesiti

PanicStrike:
Ma znam da necu pogresiti, ali imam bas problem oko toga sad, imao sam kineza i otisao mi je na k... Proslo god. dana i krenuli kvarovi i kad trebam odvrnuti neki sraf (na primer..) ono oblizne i ... ma bas sam se razocarao u kineze!
A sad se dvoumim vec dva dana i bas mi nije sve jedno... Imam neku ponudu za SR-a polovnog a aerox mi se svidja   :tuptup: i kontam ako kupim SR-a da cu patiti za aeroxom.. Pa sam onda stavio temu da nadjem neku boljku kod SR-a  :dontknow:
Valjda cu se odluciti. Bar znam da se necu zeznuti  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju