Općenito > Generalno o skuterima

Derbi GP1 50 Open ili Gilera Runner

<< < (9/14) > >>

ToNYGP1Racing:

--- Citat: Drnda-1 - 06 Svibanj, 2010, 16:14:43 ---svakakvh gluposti mozes ovdje procitati... ovako razlika izmedju opena i racinga je, sto open ima makinu isti kao i svi drugi piaggio, a revolution uz makinu koja ima remen i variomat i sve ima jos i lanac znaci labiji je od opena i jos veci troskovi oko njega radi odrzavanja lanca... dalje, ako ne mislis serijalu uvijek voziti derbi ima slabiju ponudu spuhova, vole pucatui zmigavci zadnji... i tako neke sitnice, teze naci polovne dijelove.. u daljne rasprave ne ulazim...

--- Kraj citata ---
Nema problema s djelovima odkako je Piaggio uzeo Derbija..  :toothy11:

Drnda:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 06 Svibanj, 2010, 17:03:47 ---Nema problema s djelovima odkako je Piaggio uzeo Derbija..  :toothy11:

--- Kraj citata ---
zasto ljudi nikada ne citaju nista, daj mi objasni... ja sam polovne dijelove spominjao ne nove, u trgovini se ne kupuju polovni dijelovi mislim.....

Hrvoje_40:

--- Citat: Drnda-1 - 06 Svibanj, 2010, 17:09:23 ---zasto ljudi nikada ne citaju nista, daj mi objasni... ja sam polovne dijelove spominjao ne nove, u trgovini se ne kupuju polovni dijelovi mislim.....

--- Kraj citata ---
ajde bez svađe  ;D
ja sam došao do nekih spoznaja što nisam znao  :icon_thumright:
to je bio cilj  ;D

Drnda:
ma nije svadja, nego obicaj na forumu, da nitko ne cita pa pise gluposti  :laughing7:
nezz ja bi uzeo runnera zbog dijelova i svega, ali radije bi u garazi derbija imao  :laughing7:

Hrvoje_40:

--- Citat: Drnda-1 - 06 Svibanj, 2010, 17:15:47 ---ma nije svadja, nego obicaj na forumu, da nitko ne cita pa pise gluposti  :laughing7:
nezz ja bi uzeo runnera zbog dijelova i svega, ali radije bi u garazi derbija imao  :laughing7:

--- Kraj citata ---
ja kada bi uzimao runnera morao bi biti crni

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju