Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

O forumu - nastavak teme Profil

<< < (2/11) > >>

eladio:

--- Citat: Drnda-1 - 01 Svibanj, 2010, 23:46:28 ---nezz, cini mi se aeroxtuning i jos netko nedavno, nemogu se sjetiti nicka stvarno...

--- Kraj citata ---

aeroxtuning - osobno mi se ispricao decko, on je u biti ok, ali imao je vec nekoliko ispada, i nedavno jedan veliki..
ali kao sto rekoh i sam se ispricao, i sam je potvrdio tu da mu glupi ispad nije trebao u prvoj recenici : http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,33286.msg499357.html#msg499357 i da je sam kriv  

i ja mu to ne uzimam za zlo, nego vise kao neku zutu minutu, ali radilo se o teskom krsenju pravila i to se nije moglo dozvoliti  :dontknow:

tko jos ?

Drnda:
nezz , mislis na neodgojene na dottorea i luxa mozda.. vjerujem da bi te mogli gledati u oci bez treptanja...  :toothy11: :toothy12: :toothy12:
uglavnom upoznao sam likove, sa dottoreom sam dosta dugo bio, sa luxom dosta ali ipak malo manje, likovi su sasvim ok po meni, oboje su imali konstruktivne odgovore na probleme, a sada o razlozima zbog kojeg su poceli zezati modove stvarno ne znam, npr ono sa GUZom, je meni bilo smjesno, ja se osobno nebi uvrijedio jer je to ocito samo sprdanje kao sto pola ekipe se sprda u offtopicu pa onda stvarno nezz, ili ono sa igorom kada je mrcina digao nos zbog onoga linka, a tu vecer je pola foruma preko msna bilo prcano sa tim linkom...

eladio:

--- Citat: Drnda-1 - 01 Svibanj, 2010, 23:54:11 ---nezz , mislis na neodgojene na dottorea i luxa mozda.. vjerujem da bi te mogli gledati u oci bez treptanja...  :toothy11: :toothy12: :toothy12:
uglavnom upoznao sam likove, sa dottoreom sam dosta dugo bio, sa luxom dosta ali ipak malo manje, likovi su sasvim ok po meni, oboje su imali konstruktivne odgovore na probleme, a sada o razlozima zbog kojeg su poceli zezati modove stvarno ne znam, npr ono sa GUZom, je meni bilo smjesno, ja se osobno nebi uvrijedio jer je to ocito samo sprdanje kao sto pola ekipe se sprda u offtopicu pa onda stvarno nezz, ili ono sa igorom kada je mrcina digao nos zbog onoga linka, a tu vecer je pola foruma preko msna bilo prcano sa tim linkom...

--- Kraj citata ---

dottore i delux - pojma nemas tko su oni to ti mogu reci, ali blago bi bilo reci da su dvolicni...  i jako malo znas...
uglavnom sto se mene tice ne fale forumu ni malo,
bannani su zbog toliko puno razloga vec da je to smijesno.. uglavnom delux je trajno bannan, a i dottore ce biti vec vidim...
o tim forama koje su tebi smjesne, koje su meni dosadne, to je u biti najmanje bitno, jer kao sto rekoh, da samo pogledas evidenciju koliko su PMova upozorenja dobili, koliko je tu trolanja i vrijedjanja bilo, koliko je tu bannova u ovo kratko vrijeme bilo, koliko su jos i klonova otvorili,
rekao bis im da stvarno nisu smjesni... a o treptanju.. to nebih komentirao, ali kao sto rekoh slabo ih poznajes...

igor_sb se ispricao i mrcini i jos nekima i sam je rekao da je pretjerao , tako da ni tu ne kuzim o cemu pricas kao sto nisam skuzio ni ono za aeroxtuninga..
nekako mi se cini da nisi u toku ?
i da , to su clanovi koji su dobrodosli na forum i nikako ih nemoj mjesat s onim drugim , dakle muljatorima, prevarantima, trolevima, i klonerima...

Ps

evo npr ekipa iz kvarta je postala sastavni dio foruma i recimo ne sjecam se kad je netko od njih bio u zadnje vrijeme bannan, prilagodili smo se malo mi njima, malo oni nama, ali sve super, pomfrit i kola vladaju medju nama i nikakvog problema..
zapitaj se malo gdje onda u biti ovo vodi ?
da li si se pitao recimo zasto se bruno i goki u ovoj temi bune ?

Drnda:
po meni igor nije trebao proci sa tim, vidio sam sve, ali takvu zaebanciju, mozes naci uvijek u minarelli chatu, i to je zezanje i nista vise.. to i daje neki sarm forumu... da nebude monotono...
aeroxtuning, ni sam nezz koji je razlog tocno u pitanju ocito...
za luxa i dottorea, stvarno meni su izgledali posve ok ekipa, znam da je lux ovaj trajni popusio zbog fica, ali opet , nezz i modovi su samo ljudi, i oni su bili obicni forumasi tu, i oni su se zezali na takav ili slican nacin dok nisu postali to sto jesu, jedino po meni je dhorvat ostao isti nakon sto je postao mod, svi ostali su nekako ukoceni postali, i nekakvo nabijanje pravila i svega.. nezz, treba ipak malo zezanja dopustiti, nekada se moze nakon svega pobrisati par odgovora ili stranica bez potrebe za upozorenjima i bannovima, jer opet velika vecina samo se sali , nista ozbiljno nema

eladio:

--- Citat: Drnda-1 - 02 Svibanj, 2010, 00:10:35 ---po meni igor nije trebao proci sa tim, vidio sam sve, ali takvu zaebanciju, mozes naci uvijek u minarelli chatu, i to je zezanje i nista vise.. to i daje neki sarm forumu... da nebude monotono...
aeroxtuning, ni sam nezz koji je razlog tocno u pitanju ocito...
za luxa i dottorea, stvarno meni su izgledali posve ok ekipa, znam da je lux ovaj trajni popusio zbog fica, ali opet , nezz i modovi su samo ljudi, i oni su bili obicni forumasi tu, i oni su se zezali na takav ili slican nacin dok nisu postali to sto jesu, jedino po meni je dhorvat ostao isti nakon sto je postao mod, svi ostali su nekako ukoceni postali, i nekakvo nabijanje pravila i svega.. nezz, treba ipak malo zezanja dopustiti, nekada se moze nakon svega pobrisati par odgovora ili stranica bez potrebe za upozorenjima i bannovima, jer opet velika vecina samo se sali , nista ozbiljno nema

--- Kraj citata ---

gle , jedno je kad se zezaju decki koji se znaju,
a drugo je kad netko zeza nekoga kojeg nezna i to na nacin koji je jasno u pravilima zabranjen.. to ti je jasno valjda?
delux je trajni popusio zbog klona s kojim je u kratkom vremenu puno trolao po forumu , dakle ni to ne znas zasto

to nema nikakve veze s ficom, iako mi je i to postalo degutantno ..tebi su te fore stvarno smijesne ?

zezancija je dobrodosla ovdje u primjerenim offtopic podforumima , ali ne na tudji racun (ako to druga osoba ne dopusta)
tako da te tu ne kuzim...

potpuno sam uvjeren da u biti neznas o cemu se radi u potpunosti...

i da, sorry tamo sam dopisao ,
da li si svjestan zasto se goki i bruno1990 bune?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju