Tehnički kutak > Tuning skutera

štelanje prijenosa (piaggio), pitanje?

<< < (2/4) > >>

cone4u:
krajnja je 90 ? a koliko bi trebala biti, 123,45345, pa to je odlično ako je tako kako pišeš. 8)

dario007:
ne muči mene krajnja,krajnja je dobra,mene muče premali okretaji kroz ubrzanje...a preveliki na startu...

i sa 5 grama rolicama ide 90,tak da to nema nikakve veze...

3alfa3:

--- Citat: dario007 - 03 Svibanj, 2010, 16:36:54 ---mene muče premali okretaji kroz ubrzanje...a preveliki na startu...

--- Kraj citata ---

Znaci da je problem polutki ipak prisutan. Ne upadas u rupu gdje skuter stane, ali u trenu kad ti previsoki okretaji pocnu padat, onda znas da je polutka usla u "drugi mod".

Lijek je ili variomat koji je proracunat s tim u vidu (a ja mislim da takav ne postoji) ili polutka sa sto linearnijim sirenjem. Ili originalna Piaggio kod koje je taj problem jedva izrazen ili neka polutka koja je totalno linearna

dario007:
pa sad imam orginal piaggiovu,na startu se malo više vrti,valjda radi šajbice,a kasnije premalo,jer bi trebo lakše rolice staviti...
tak da sam sad za potragom tih rolica,ali u cjelom zagrebu nema rolica...cccc...
a vidit čemo kad stavim 6.1 rolice kak če se ponašat,ja mislim da će bit u redu onda...?

vanjossi:
alfa je mislio na polutke od 2006 godista na dalje, jesi probao staviti tvrđi centralni, nabolji bi ti bio original

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju