Tehnički kutak > Tehnička pitanja

servis

<< < (16/17) > >>

Drnda:

--- Citat: x-lite - 04 Svibanj, 2010, 10:37:57 ---pa velim ti da uzmes alat i sve lagano skidas i na taj nacin vracas gore.budes sam vidio sta sve trebas skinut  :)

al ajde da ti pomognem za skinut veliki remen trebas skinut zvono zajedno sa kuplungom i polutkama i naprijed ventilvar a za skidanje malog remena moras skinut variomat i uljnu pumpu i onda skines mali remen sa zupcanika i stavis novi

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
sorry, morao sam.. krivo mu govoris,
ovako, za skinuti veliki remen se skine onaj ventilator ispred variomata, znaci sa lijeve strane onaj kao krug sa crnim ili bijelim percima plasticnim, iza toga lijepo rukom oe polutke tj, ono u cemu je remen malo sticnes da upadne remen, znaci prstima uzmes vrh onoga gdje je remen a dlan stavis na zvono, ono prvo sa rupama sa te desne strane, i odupres tako da prstia potegnes to prema sebi i remen malo upadne u njih... kada si to uradio skines remen sa variomata, variomat izvuces van tako da ga prihvatis prstima iza da ne poispada sve iz njega, iza njega se nalazi taj mikroremen, njega skines i stavis drugi na isti nacin kako je ovaj isao, onda sa polutki izvuces van stari remen veliki, i jednom rukom drzis polutke rasirene, a drugom stavis u njih novi, stavis vario nazad, stavis remen kako je i bio na variomatu, i vratis onaj ventilator nazad, stegnes ga maticom sa kljucem 15 i to je to...
puno texta ima, ali najduzi dio posla je skinuti deklo, ostalo je 2 minute posla za sve ovo sto sam objasnio...

x-lite:
drnda ti si tu napisao cijeli roman oko skidanja velikog remena kojeg mozes promjenit bez da bilo sta skines a princip skidanja mikroremena mu opce nisi ni objasnio :dontknow: kak ti mislis skinut mikroremen sa obadva zupcanika bez da skines uljnu pumpu  ???

btw a i vidim da neznas sta je ventilvar.to ti je ono kai ti zoves "ventilator ispred variomata, znaci sa lijeve strane onaj kao krug sa crnim ili bijelim percima plasticnim"  :)

Drnda:

--- Citat: x-lite - 04 Svibanj, 2010, 10:53:14 ---drnda ti si tu napisao cijeli roman oko skidanja velikog remena kojeg mozes promjenit bez da bilo sta skines a princip skidanja mikroremena mu opce nisi ni objasnio :dontknow: kak ti mislis skinut mikroremen sa obadva zupcanika bez da skines uljnu pumpu  ???

btw a i vidim da neznas sta je ventilvar.to ti je ono kai ti zoves "ventilator ispred variomata, znaci sa lijeve strane onaj kao krug sa crnim ili bijelim percima plasticnim"  :)

--- Kraj citata ---
ventilvar je zapravo isti taj dio samo sa malosijevim potpisom na sebi, ali ga tako zove jer mi je lakse, to je polutka ispred variomata po kojoj se remen penje, na piaggiu se na njoj nalazi plasticni dio sa perima na sebi te onda na to nasjeda zeljezni prsten sa kojim se steze i preko njega se pali na kurblu, tj njega polumjesec okrece... trebam li jos,
a to za mikroremen, mislio sam da si ti rekao dovoljno pa nisam ni pisao... a usput ja sam to u sebe skinuo trajno pa mi svejedno...
nemoze se remen promijeniti bez ikakva skidanja, jer iako remen upadne u polutke do kraja, nemoze se izvuci preko ventilvara van... to moze jedino na minareliju...

x-lite:
jesi siguran da se nemoze promjenit bez da ista skines ???

ja jesam jer sam ga ja na piaggiu promjenio vise puta na taj nacin  :)

pralas:
a sto ste se raspisali :o :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju