Tehnički kutak > Tehnička pitanja

servis

<< < (15/17) > >>

NRG_Power:

--- Citat: Drnda-1 - 03 Svibanj, 2010, 23:33:31 ---remen je oko 200 kn, mikroremen je 70 kn mislim, i to sam promijenis za 5 minuta...

--- Kraj citata ---

a mozes li ti dat malo objasnjena kako da prominim sam ???

znaci ta dva remena i utege moze li tu doc do velikih komplikacija ???

x-lite:
ako si imalo spretan sa alatom nemoze doc do nikakvih komplikacija ako sve polako skidas dolje i istim redosljedom vracas kako si skidao a ako mislis da nebus zapamtio di kaj ide pisi si na papir  :)

NRG_Power:

--- Citat: x-lite - 04 Svibanj, 2010, 08:57:32 ---ako si imalo spretan sa alatom nemoze doc do nikakvih komplikacija ako sve polako skidas dolje i istim redosljedom vracas kako si skidao a ako mislis da nebus zapamtio di kaj ide pisi si na papir  :)

--- Kraj citata ---

od znan di se nalazi taj veliki remen a taj mali ???

NRG_Power:

--- Citat: x-lite - 04 Svibanj, 2010, 08:57:32 ---ako si imalo spretan sa alatom nemoze doc do nikakvih komplikacija ako sve polako skidas dolje i istim redosljedom vracas kako si skidao a ako mislis da nebus zapamtio di kaj ide pisi si na papir  :)

--- Kraj citata ---

i sta sve triban skinit da prominim veliki remen

x-lite:
pa velim ti da uzmes alat i sve lagano skidas i na taj nacin vracas gore.budes sam vidio sta sve trebas skinut  :)

al ajde da ti pomognem za skinut veliki remen trebas skinut zvono zajedno sa kuplungom i polutkama i naprijed ventilvar a za skidanje malog remena moras skinut variomat i uljnu pumpu i onda skines mali remen sa zupcanika koji je na radilici i dolje onog zupcanika koji vrti uljnu pumpu i onda stavis novi remen

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju