Tehnički kutak > Tuning skutera

arrow+multivar- koje rolice?

<< < (2/5) > >>

Ive_MHR:
cek nakraju koje bi bilo najbolje stavit cca?? i koja je gramaza rolica koje se dobe uz multivar

dario007:
uz novi multivar dobiješ 7.2,al mislim da če ti to bit preteško,na kolko okretaja taj spuh ima powerband?

zokizo:

--- Citat: Miroslav Kamba - 02 Svibanj, 2010, 13:13:00 ---...rolne od 5.1 na miltivaru....nema šanse.....meni ja sa 5.7 vrtio u prazno...6.9 idealno....

--- Kraj citata ---

evo ista spika kod mene 6.0 gr rolice vristi motor za k*r*c i nista ne ubrzava
ponavljam jos jednom ja imam 7.2gr sa arrowom i odlicno ide ali jos bolje bi bilo sa 6.5 ili sta je rekao miroslav 6.9gr

od 6.5 do 7.2 gr rolice neke, bijeli centralni, crne ili mozda bijele federe kvacila iz malossi pakiranja (probaj pa vidi sta ti bolje pase) i pici

interceptor:

--- Citat: zokizo - 02 Svibanj, 2010, 14:04:13 ---evo ista spika kod mene 6.0 gr rolice vristi motor za k*r*c i nista ne ubrzava[/color]
ponavljam jos jednom ja imam 7.2gr sa arrowom i odlicno ide ali jos bolje bi bilo sa 6.5 ili sta je rekao miroslav 6.9gr

od 6.5 do 7.2 gr rolice neke, bijeli centralni, crne ili mozda bijele federe kvacila iz malossi pakiranja (probaj pa vidi sta ti bolje pase) i pici

--- Kraj citata ---
kakve su to gluposti ?!
...trenutno na svom imam leo GP i multivar, 4,7g Rolnice + žuti feederi na kvačilu i serijska centralna
max. brzina je 90 km/h po satu, uz solidno ubrzanje

zokizo:

--- Citat: interceptor - 02 Svibanj, 2010, 14:15:42 ---kakve su to gluposti ?!
...trenutno na svom imam leo GP i multivar, 4,7g Rolnice + žuti feederi na kvačilu i serijska centralna
max. brzina je 90 km/h po satu, uz solidno ubrzanje

--- Kraj citata ---

nisu gluposti nego ja to imam na motoru
a kad ti budes imao na motoru multivar i arrow a ne leo vince GP onda pricaj nesto i govori svoja iskustva a do tad mozes samo nagadjati i govoriti da ja pricam gluposti sta bi bilo dobro za te dve komponente

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju