Tehnički kutak > Tuning skutera

arrow+multivar- koje rolice?

<< < (3/5) > >>

dario007:
interceptor,tebi se motor brutalno prevrtava...
ja sa rr-om imam 6.5 grama u multivaru a trebo bi oko 6.1 stavit,radi se o onom starijem multivaru(16x13)

interceptor:
nezz kako vi..ali kod mene je novi multivar sa 19*15,5 rolnicama...motor se ne prevrtava BRUTALNO....ono prevtrava se vrlo malo..ali to ce rjesiti rolnice od 5,1g ili max. 5,5g !!

..btw...kad kupiš novi leovince spuh (npr. zx) s njime dobiješ crvene šuštice i 4,8g rolnice !!!

Ive_MHR:
prvo radi se o runneru zadnja verzija staroga, dalje multivar je nov novcat nikakav iz 45' a mene sam zanima za rolice cirka koja gramaza bi bila oke =) i tam su neke kao dvije podloske u pakiranju, to je ono sta dode odiza kod malog remena ili di, jer se fkt nikada nisam gubio sa time

zokizo:

--- Citat: Ive_MHR - 02 Svibanj, 2010, 17:35:03 ---prvo radi se o runneru zadnja verzija staroga, dalje multivar je nov novcat nikakav iz 45' a mene sam zanima za rolice cirka koja gramaza bi bila oke =) i tam su neke kao dvije podloske u pakiranju, to je ono sta dode odiza kod malog remena ili di, jer se fkt nikada nisam gubio sa time

--- Kraj citata ---

jedna crna plasticna to ti je blokada
a drugu zeljeznu stavi umjesto one koja ti je vec u skuteru kad skines "stari" vario ces vidjet di je ta druga

nino_je_zakon:
čuj svako će ti reći drugačije, ako neko ima 5,5 neka ti posudi da oprobaš, pa sve do 7,2. sumnjam da ti možemo mi ikako pomoći, ugl. sretno sa probavanjem i javi koje su najbolje, jel i ja sličan setup ću staviti pa da znam koje treba uzeti  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju