Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zg meet, nedjelja, 9.5 - Do Sljemena

<< < (19/25) > >>

Antares:
OT je al vidim da se orogor spominje pa ću pitat ovdje. Jeste li bili možda u plimi? Čuo sam za tu pizzeriu da je također jebena. U oro-goru mi je za sad najbolja, al htio bi probat i ovu ak se isplati.

3alfa3:

--- Citat: Antares - 20 Svibanj, 2010, 21:34:56 ---OT je al vidim da se orogor spominje pa ću pitat ovdje. Jeste li bili možda u plimi? Čuo sam za tu pizzeriu da je također jebena. U oro-goru mi je za sad najbolja, al htio bi probat i ovu ak se isplati.

--- Kraj citata ---

daj detalje.... Ja nisam cuo, al svakako bi probao ak kaj vrijedi

2TDottore:

--- Citat: marko_AeRoX - 19 Svibanj, 2010, 09:18:34 ---pucas na bistricu opet dottore?  :toothy10:

--- Kraj citata ---

ma moze i bistrica nismo dugo bili tam... :).... al samo da nije grad ili sljeme jer ako se ide gore morat cu se ganjat a neda mi se jer bum sve druge gore moro cekat dok dodju jedno 15min...xD

3alfa3:

--- Citat: 2TDottore - 21 Svibanj, 2010, 00:08:52 ---ma moze i bistrica nismo dugo bili tam... :).... al samo da nije grad ili sljeme jer ako se ide gore morat cu se ganjat a neda mi se jer bum sve druge gore moro cekat dok dodju jedno 15min...xD

--- Kraj citata ---

Pazi, mozda je to i pozitivno - neces gledati ivanm-a kako donosi kisu sa sobom. Barem 15 minuta  :toothy12:

Javite ako idete - tako da ja ne idem i ostanem suh  :toothy9:

ivanm:
 :sign020:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju