Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: TGB Delivery  (Posjeta: 3465 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
TGB Delivery
« : 28 Travanj, 2010, 21:57:55 »
ima li ga netko od naših članova?
trebaju mi sve moguće informacije poput kvalitete motora ili cijene i kakve je kvalitete kutija!
koliko košta u hrvatskoj?

Offline pralas

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
Odg: TGB Delivery
« Odgovori #1 : 28 Travanj, 2010, 22:05:34 »
evo ovako...cijena u hr je 13000kn,garancija 1god,zracno hldanje,koliko ja znam masina je ko kod tgb 303r,r50x morini vrlo izdrzljiva i kvalitetna masina,izgleda da je prijenos kratak 70kmh maks ali zato ima odlicna ubrzanja,obujam prtljaznika 150 litara,prednji kotac 14 cola,ovjes s dvostrukim amortizerima,moze grijati tako da su u straga smjestenu uticnicu ukljuci posebna termo torba.... :icon_thumright:

Offline Faba

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
« Odgovori #2 : 28 Travanj, 2010, 22:06:12 »
Imas test cini mi se na motori.hr

Off:sta bi pizze za Acubo razvozio? :happy8:

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #3 : 28 Travanj, 2010, 22:06:58 »
Tgb ima kratak prjenos tako da je dobar po pitanju tereta, kvacilo mu dosta rano hvata te ima snage za ubrjeg, masina je kopija franco morini ac, plastike ovog modela su kao i na svakom kinezu, al mu je ovjes dosta bolji i kvalitetniji...

Offline pralas

• maxi forumaš
« Odgovori #4 : 28 Travanj, 2010, 22:08:35 »
tgb nije kinez :nono:,i plastike su puno kvalitetije nego kod kineza...

Offline Faba

• maxi forumaš
« Odgovori #5 : 28 Travanj, 2010, 22:19:04 »

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #6 : 28 Travanj, 2010, 22:20:46 »
ja mogu potvrditi da skuter pod teretom ide u brdo jako dobro al u krajnjoj je pušiona, ima ih 2-3 po rijeci i peglaju uzbrdo nizbrdo cijeli dan i stalno voze, niko se ne žali na njih
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Zippo Friends Croatia
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #7 : 28 Travanj, 2010, 22:25:10 »
čini mi se solidan skuter.

@faba: ja ne, al vlasnik pizzerie će kupit 2-3 ova skutera pa ga zanimaju razne stvari.

Offline Faba

• maxi forumaš
« Odgovori #8 : 28 Travanj, 2010, 23:48:15 »

@faba: ja ne, al vlasnik pizzerie će kupit 2-3 ova skutera pa ga zanimaju razne stvari.

ja sam mislio (kad polozim) trazit tamo poso,al onda se sjetim da nebi imao di vozit pizze na Luni  :happy8:

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #9 : 29 Travanj, 2010, 00:39:15 »

neka provjeri velicinu kutije za pice, neke stanu neke i ne  :redface:
servisni interval je svakih 500km ili tako nesto..
dijelovi su skupiiii , ono plastika 1000kn i vise  :redface:

sve u svemu nije los skuter za ono sto mu je namjena, mozda malo preskup ,
ivanm, sta ti kazes?  :icon_biggrin:

Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline luna500rr

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #10 : 29 Travanj, 2010, 10:20:39 »
tgb nije kinez :nono:,i plastike su puno kvalitetije nego kod kineza...

Ma jok, moja baba je, tajvanac, kinez isti q...
303 i r50x imaju mnogo bolje plastike od ovoga, ovome su plastike prerada s kineza silverstone devil 50, generic cracker... razlika je u sitnicama, plastike volana su totalno drugcije, al prednji blatobran, ralica, podna plastika su skoro indenticni...
Pogledaj samo debljinu plastike prednjeg blatobrana na ovome i na svome 303 pa ces se uvjerit, na devil 50 prednji blatobran cesto puca, al to je razlog sto mu vilice nevalju qurca, pa kad se dvojica voze i naglo zakoce, ode blatobran...
Kod TGB-a tog problema vjerovatno nece biti jer je ovjes dosta kvalitetniji, u rangu s talijanima :hello:

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
« Odgovori #11 : 29 Travanj, 2010, 11:03:56 »
bio je jedan pica boy kod mene za ugradnju blokade, ne sjecam se koliko je imao kilometara, ali nekoliko desetaka t sigurno u 2. god, ono sto mi je rekao da na firme ide 1 god. garancije, a na privatnu osobu 2 godine garancije. Sto se tice kvarova, radilica im je boljka i 2 puta je mjenjana, prva je otkazala znatno prije vremena, druga kasnije... nisu bas povoljne...

zanimljiv skuter, vozio sam vise puta i fora je  ;D  ali nije bas jeftin.... radje staviti prtljazni prostor na neki drugi skuter sa koji ima dijelova na svakom cosku i ustedis samo 6000kn
« Zadnja izmjena: 29 Travanj, 2010, 11:06:34 SlowRider »

Offline pralas

• maxi forumaš
« Odgovori #12 : 29 Travanj, 2010, 11:36:38 »
tajvanci i kinezi nisu ista klasa,i uvijek ce biti bolji po ovjesu,kocnicama,kvaliteti plastika,masini....ispred kineza :icon_thumright:,tgb radi razne sklopove za renomirane proizvodace tipa gilera,piaggio a kinezi ne...a novi 303r kosta 11000kn i opravdava tu cijenu,a luna oko 7500kn i ona vrijedi te novce...ali zasto se prepirati tgb je skuplji 4000kn od lune,naravno da je bolji po kvaliteti itd,itd.

a za ovaj delivery on isto ima provjerenu tgb masinu,mozda mu plastike nisu ko kod 303r,r50x ali sluzi svrsi za cega je namjenjen :)

Offline luna500rr

• maxi forumaš
« Odgovori #13 : 29 Travanj, 2010, 11:42:45 »
tajvanci i kinezi nisu ista klasa,i uvijek ce biti bolji po ovjesu,kocnicama,kvaliteti plastika,masini....ispred kineza :icon_thumright:,tgb radi razne sklopove za renomirane proizvodace tipa gilera,piaggio a kinezi ne...a novi 303r kosta 11000kn i opravdava tu cijenu,a luna oko 7500kn i ona vrijedi te novce...ali zasto se prepirati tgb je skuplji 4000kn od lune,naravno da je bolji po kvaliteti itd,itd.

a za ovaj delivery on isto ima provjerenu tgb masinu,mozda mu plastike nisu ko kod 303r,r50x ali sluzi svrsi za cega je namjenjen :)

Novi piaggio je pola masine kinez, itd... tgb opravdava cjenu kod dosta modela, ovaj je malo skuplji, al nudi vise, cpi je tajvanac, po kvaliteti luna, po masini i gori, tako da ni podrjetlo nema veze nego samo ona stara, kliko para tliko muzike...

Offline nrg extreme

• maxi forumaš
  • Mjesto: da
« Odgovori #14 : 29 Travanj, 2010, 11:44:35 »

Da kinezi ne rade pojedine dijelove,oni sklapaju komplet piaggio grupaciju. :toothy12:

Offline pralas

• maxi forumaš
« Odgovori #15 : 29 Travanj, 2010, 11:47:50 »
je to si u pravu,ali ako koliko para toliko muzike onda je tgb 4000kn skuplji od lune a zasigurno i kvalitetniji i bolji a cijena to opravdava... :)

Offline aless_91

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • Sila puta pajser = ............
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Typhoon 50, SF3
  • Moja Kaciga: Zeus
  • MojSetup: 50cc ported by TXF
  • MojSpuh: samo serijala
« Odgovori #16 : 02 Svibanj, 2010, 17:01:50 »
danas se 90% dijelova proizvodi u kini i onda se ti dijelovi sklapaju u zemljama iz kojih dolaze skuteri ili se pak po dogovoru proizvodaca i tvrtke sklopi komplet skuter u kini i izvozi.... tako da decki moji bio skuter derbi ili baotian na svakom je bar 70% dijelova proizvedeno u kini a na njima je lako odstancat made in italy ili slicno....
sto se tice deliverya po meni je okej skut. imao mi ga je prijatelj i nije imao problema uredno ga je servisirao i vozio... samo sto je i on potvrdio dijelovi su dosta skupi i problem ih je naci tako da se vise isplati uzet neki skut za koji ima dosta dijelova i hitit kutiju gore....